Sion Net ponovo postao glavni distributer kompanije NETGEAR za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine

„Netgear is back in town“ – Kompanija Sion Net je obnovila ugovor o distribuciji sa čuvenom kompanijom Netgear (SAD) za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Zvanično press saopštenje

De facto radi se o nastavku dugogodišnje saradnje koja je pokrenuta pre skoro 10 godina. U portfoliju Netgeara nalaze se proizvodi za poslovna okruženja i korporativne mreže, zatim pružaoce internet usluga („telco“, „cable“, „mobile“ i „home monitoring i automation“) kao i rezidencijalna mrežna rešenja (home LAN i „smart home security“). Takođe, u ponudi će biti i najnovija generacija NAS uređaja, s kojima je Netgear osvojio i najzahtevnije korisnike.

U okviru biznis portfolija, izdvajamo ProSAFE 10GbE svičeve u verzijama „plus“, „smart“ i „FMS“, a tu su i neupravljivi svičevi za svakodnevnu upotrebu.

U domenu WiFi-ja, tu su već poznati i pouzdani uređaji od home rutera do poslovnih kontrolera.

Ceo sistem podupiru „ReadyNAS“, „ReadyDATA“ i „ReadyRECOVER“ uređaji za skladištenje podataka za sva radna okruženja.

U domenu rezidencijalnih uređaja, posebno se ističe pametni sistem bezbednosti privatnih objekata i domova.

Za ISP izdvajamo LTE gejtveje za kućne ili poslovne WiFi mreže i posebno Mobilne hotspot uređaje – portabl WiFi koji nosite svuda sa sobom.

Savremen dizajn, inovativni proizvodi nagrađivani na CES-u i stručna prodajna i tehnička podrška Sion Neta garantuju zadovoljstvo korisnika.