A4Tech Bloody ZL5 laserski miš za FPS igre

Od strane kompanije A4Tech, odnosno njenog Bloody odeljenja posvećenog igračkim periferijama stiže nam Sniper ZL5 laserski igrački miš namenjen vrhunskim rezultatima u igrama.

Ovaj model je baziran na Avago 9800 laserskom engine-u visokih performansi koji donosi pikselnu preciznost 100 CPI za 8200 CPI rezoluciju, i usvaja Omron mikroprekidače sa 10 miliona klikova sertifikovanog životnog ciklusa za levi i desni taster.

Njegovi ultra izdržljivi materijali se koriste da smanje otpornost i produže životni vek mikroprekidača. Ovaj miš je opremljen inovativnim i ekskluzivnim „Precise Key“ dizajnom čime se značajano ubrzava pucanje čim stiče prednost u odnosu na neprijatelje. Ovaj model je opremljen sa 11 programabilnih tastera koji su adekvatni za igranje FPS igara sa četiri različita režima u levom tasteru.

Specifikacije:

  • Proizvođač: A4 Tech
  • Model: ZL50 Sniper Bloody
  • Prilagođen: Desktop
  • *Tip: Klasičan
  • Senzor: Laserski
  • Broj tastera: 11
  • Priključak: USB

Zaključak

Sniper ZL50 je igrački miš sa 11 programabilnih tastera dizajniran za pre svega FPS l. Opremljen je Omron mikroprekidačima sertifikovanim na preko 20 miliona klikova, dok njegove napredne karakteristike omogućavaju da steknete prednost u igrama u odnosu na neprijatelje pre svega zahvaljujući činjenici da možete da pucate brže.

Conclusion

Sniper ZL50 is a gaming mouse with 11 programmable buttons mainly designed for FPS I. It is equipped with Omron microswitches certified to over 20 million clicks, while advanced features allow you to gain an advantage in games compared to your opponents due to the fact you can shoot faster.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 35€

monitor.rs