Accolade Drum zvučnik odličnog dizajna i još boljeg zvuka

Dizajnerski tim pri kompaniji Accolade je predstavio još jedno vrhunsko zvučno rešenje vrlo dopadljivog izgleda pa je tako spojio različite elemente sa ciljem kreiranja novog zvučnog sistema: obradu zvuka, akustički dizajn, korisničko iskustvo i umetnički dizajn.

Accolade Drum AS360

Rezultat je zvučni sistem vrhunskog dizajna pri čemu su dizajneri bili koncentrisani na svaki detalj ovog sistema. Model Drum je drugačiji od svih ostalih zvučnika dostupnih na tržištu i predstavlja pravo osveženje i izazov za druge.

Accolade Drum AS360

Model Drum obezbeđuje vrhunski zvuk nastao kombinacijom dva 1.5 inčna zvučnika srednjeg opsega i jednog 4 inčnog subwooofera. Drum je opremljen 3.5mm priključkom pa lako možete da ga koristite bilo uz PC, tablet ili čak smart telefon koji ima ovu vrstu priključka. Drum možete da koristite i u paru tako što ćete dva zvučnika povezati putem Bluetooth konekcije za još bolji doživljaj.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Accolade
  • Model: Drum AS360
  • Ukupno RMS: 20
  • Sateliti RMS: 2x5
  • Woofer RMS 10
  • Konfiguracija: 2.1
  • Daljinski: bežični

Zaključak

Accolade Drum AS360 je odličan zvučni sistem dizajniran da obezbedi savršen zvuk i da bude vizuelno privlačan. Možete da ga koristite za povezivanje bilo sa desktop računarom ili i tabletom ili telefonom, obzirom da nudi i 3.5mm priključak i opciju Bluetooth povezivanja. Dopadljiv izgled + vrhunski zvuk su ono što će ovaj model učiniti gotovo obaveznim delom audio opreme za svaki dom.

Conclusion

Accolade Drum AS360 is an excellent sound system designed to provide the perfect sound and to be visually appealing. It can be connected to a desktop PC, a tablet or a phone, since it has a 3.5mm jack and Bluetooth connectivity option. Attractive appearance and superior sound are the things that make this model a must have piece of audio equipment.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 145€

gigatronshop.com