ADATA predstavlja spoljni SSD Premier SC660 i spoljni hard disk Premier HC660

Robusni i pouzdani uređaji luksuznog dizajna i ultra-tankog formata debljine svega 9,6 mm

Zvanično press saopštenje

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula i NAND flash proizvoda visokih performansi, danas predstavlja spoljni SSD uređaj Premier SC660 i spoljni hard disk Premier HC660. Ovi uređaji imaju luksuzno, peskirano metalno kućište debljine 9,6 milimetara. Na oba modela ovo kućište, sa markantnim udubljenjima, izuzetno je trajno, otporno na udarce, ogrebotine i oštećenja zahvaljujući elektrolitički nanesenom premazu. ADATA tako nastavlja da nudi kupcima dodatne opcije za spoljno čuvanje podataka, omogućavajući prenos sadržaja, jednostavno deljenje, kompatibilnost sa više operativnih sistema i duži radni vek. Bez obzira da li se odlučite na model sa SSD-om ili hard diskom, zajednički dizajn modele SC660 i HC660 čini vrlo atraktivnim i praktičnim proizvodima za korisnike koji žele kombinaciju mobilnosti i stilskih elemenata koji privlače poglede.

Brzina i stil: spoljni SSD uređaj Premier SC660

Visine svega 9,6 mm, SC660 daje izuzetne performanse: čita i zapisuje brzinom do 440 MB/s i tako značajnio podiže efikasnost upravljanja podacima – prosečan prenos Full HD video-zapisa veličine 5 GB traje svega 26 sekundi. Kompatibilan sa operativnim sistemima Windows, Mac OS i Android, SC660 je dostupan u kapacitetima od 240 GB i 480 GB i funkcioniše po principu „uključi i radi“ sa svim uređajima, od prenosnih i stonih računara, preko pametnih telefona, pa do konzola za igre. SC660 težak je svega 80 g i nudi potpunu mobilnosti, a uz to je i otporan na udarce.

Robusni luksuz i ogroman kapacitet: spoljni hard disk Premier HC660

HC660 postavlja nove standarde u stilu i eleganciji spoljnih hard diskova. Sa SSD uređajem SC660 deli isti oblik i debljinu od svega 9,6 mm, što znači da je otprilike jednake visine kao i „goli“ 2,5“ hard disk. Ovo je izuzetno inženjersko dostignuće, pogotovo kad znamo da je većina spoljnih hard diskova znatno deblja. Kompatibilan sa operativnim sistemima Windows, Mac OS i Android, HC660 dostupan je u kapacitetima od 1 TB i 2 TB. Zahvaljujući USB 3.0 interfejsu i funkcionalnosti „uključi i radi“, korisnici mogu jednostavno spojiti HC660 na velik broj uređaja i dobiti dodatni prostor za spremanje bez komplikovanog podešavanja. HC660 nudi prefinjeni izgled i omogućava jednostavno spremanje različitih vrsta sadržaja, od dokumenata za posao do fotografija, video-zapisa i igara.