ADATA predstavlja XPG EMIX H30 i I30 slušalice, kao i SOLOX F30 pojačalo

Beograd, 4. oktobar 2017 – ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je svoja prva tri specijalizovana audio proizvoda. Prodaju se pod XPG robnom markom jer pružaju moćno, jasno i udobno zvučno iskustvo ljubiteljima video igara. EMIX H30 slušalice prekrivaju celo uvo i imaju zvučnike prečnika 53 mm, dok EMIX I30 imaju napredan dizajn sa uvećanim zvučnicima prečnika 13,5 mm i stavljaju se u uvo. SOLOX F30 pojačalo (koje se može kupiti u kompletu sa EMIX H30 slušalicama ili odvojeno) omogućava višestruke konekcije, ima četiri predefinisane postavke zvuka i virtuelni 7.1 surround zvuk. Sva tri proizvoda imaju atraktivan dizajn u gejmerskom stilu, a EMIX H30 i EMIX I30 slušalice su kompatibilne sa PC i Mac računarima, konzolama i mobilnim uređajima.

SOLOX F30 – virtuelni 7.1 okružujući zvuk i različiti predefinisani modovi

Precizna obrada zvuka omogućava da SOLOX F30 radi kao eksterna zvučna karta i pojačalo za PC i Mac računare. Virtuelni 7.1 okružujući zvuk dodaje dubinu i preciznije pozicioniranje u igrama, što može doneti ključnu prednost. SOLOX F30 ima četiri predefinisane postavke zvuka: za igre, filmove, muziku i glas. Višestruke konekcije mu povećavaju svestranost, a zvuk može slati na slušalice i zvučnike istovremeno ili odvojeno. SOLOX F30 je moguće kupiti u kompletu sa EMIX H30 slušalicama i stalkom ili odvojeno.

EMIX H30 – glasan zvuk i istinska udobnost

EMIX H30 su slušalice pune veličine i nude širok raspon zvuka sa moćnim basom, zahvaljujući zvučnicima prečnika 53 mm. Istovremeno su i veoma udobne, čak i tokom dugih gejmerskih sesija, zahvaljujući jastučićima od memorijske pene koja propušta vazduh, traci za držanje koja se sama podešava i pažljivo podešenoj snazi stezanja. Mikrofon koji se može skinuti garantuje igračima da će ih drugi članovi tima jasno čuti, dok su pleteni kabl i pozlaćeni konektor stvoreni za dugotrajnu i zahtevnu upotrebu bez gubitaka kvaliteta zvuka.

EMIX I30 – prave gejmerske slušalice koje se stavljaju u uvo

Većina gejmerskih slušalica su velike i stavljaju se preko ušiju, pa su kompaktne slušalice koje se stavljaju u uvo prava retkost. EMIX I30 imaju snažne zvučnike prečnika 13,5 mm i dizajn koji omogućava da se precizno smeste u ušni kanal kako bi eliminisale neželjenu buku i pružile zvuk u kome možete uživati. Zahvaljujući velikim zvučnicima EMIX I30 slušalice mogu da reprodukuju patentirani 5.2-kanalni okružujući zvuk sa snažnim efektom prostornosti. Iako su kompaktne i lagane, EMIX I30 slušalice igračima nude impresivan zvuk, bez obzira da li ih koriste kod kuće ili u pokretu.

ADATA Emix i30

Svestrana kompatibilnost sa različitim platformama

EMIX H30 i EMIX I30 rade bez instaliranja drajvera na PC i Mac računarima, PS4, Xbox i Switch konzolama i mobilnim uređajima. To znači da igrači ne moraju više kupovati posebne slušalice za različite uređaje.