Alcatel 1v – Brze performanse dostupne svima

Berlin – Otkrijte moćan i brz telefon dostupan svima, novi Alcatel 1v. Kompanija TCL Communication predstavlja novi uređaj iz serije Alcatel 1. Unutar njegovog kompaktnog kućišta, pored savršenog prikaza, tu su i funkcije optimizovanja fotografija i performansi, uključujući Google Assistant Button.

Širi prikaz

Džepne veličine i impresivnog ugla gledanja, Alcatel 1v donosi korisnicima jak uređaj koji će odgovoriti na njihove svakodnevne potrebe. Uz 5.5-inčni 18:9 Full View displej, Alcatel 1v nije samo uređaj elegantnog dizajna, već donosi i širok ugao gledanja za uživanje u svim vrstama sadržaja.

Alcatel 1v

Impresivno iskustvo

Alcatel 1v dolazi sa moćnim performansama zahvaljujući Octa-core CPU i Android Pie (Go edition) operativnom sistemu. Sa 4G mrežom i dinamičnom efikasnošću, korisnik će uživati u značajnom prostoru za skladištenje, aplikacijama, čuvanju podataka i bezbednosti.

Google asistent koji se aktivira dodirom

Vaš lični Google dostupan pritiskom na dugme. Google asistent modela Alcatel 1v daje vam mogućnost da pokrenete ovu opciju koja donosi laku navigaciju i korišćenje. Od pokretanja aplikacija, pretraga, diktiranja poruka i preko još million drugih aktivnosti, ovaj uređaj će optimizovati način na koji stupate u interakciju sa virtuelnim svetom oko sebe, pritiskom na dugme.

Optimizovane fotografije

Probudite fotografa u sebi pomoću zadnje kamere od 5MP i AI prepoznavanja scena. Prilikom korišćenja ove pametne foto opcije, telefon može da prepozna do 12 različitih scenarija što će za rezultat imati elegantne fotografije i manje vremena potrebnog za njihovo sređivanje. Pored toga, Alcatel 1v dolazi sa prednjom kamerom od 5MP i LED blicom, što znači da će vaši selfiji biti jednako kvalitetni kao i fotografije napravljene zadnjom kamerom.

Dostupnost

Alcatel 1v biće dostupan na odabranim tržištima po ceni od 79.99 evra (PMC) u bojama Anthracite Black i Metallic Blue.