Alcatel One Touch Pixi 3 (10) tablet za svakodnevne zadatke

U okviru ponude tableta ekrana dijagonale 10 inča svakako pažnju treba posvetiti modelu kompanije Alcatel pod nazivom One Touch Pixi 3 (10). Reč je o WiFi omogućenom modelu izuzetnog stila, odlične forme i pristupačne cene.

Alcatel One Touch Pixi 3

Ovaj model omogućava da sve svoje zabavne sadržaje, bilo da je reč o fotografijama, muzici, video klipovima nosite sa sobom i uživate u svojim omiljenim aplikacijama bilo kod kuće ili dok ste u pokretu.

Alcatel One Touch Pixi 3

Alcatel OneTouch Pixi 3 (10) je opremljen ekranom dijagonale 10.1 inča rezolucije 1280x800 piksela, koji koristi kapacitivnu tehnologiju i koji karakterišu uske ivice koje omogućavaju maksimalnu vidljivost za čitanje, gledanje videa i igre.

Alcatel One Touch Pixi 3

Tablet omogućava da pretražujete Web, preuzimate igre ili uploadujete video sadržaje koristeći 2.4GHz WLAN 802.11 b/g/m konekciju. Uz malu masu i kompaktnu formu ovaj model je dizajniran sa naglaskom na portabilnosti što ga čini savršenim modelom za upotrebu bilo u vašem domu ili u pokretu.

Alcatel One Touch Pixi 3

Opremljen je baterijom kapaciteta 4060mAh koja omogućava da manje vremena provodite dok je tablet povezan sa punjačem a više u pokretu. Pokreće ga Quad Core Mediatek procesor radnog takta 1.3GHz koji obezbeđuje dovoljno snage za svakodnevne zadatke.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Alcatel
  • Model: OneTouch Pixi 3 810)
  • Masa: 495 grama
  • Dijagonala ekrana: 10.1 inč
  • Rezolucija ekrana: 1280x800 piskela
  • RAM memorija: 1GB
  • Interna memorija: 8GB
  • Operativni sistem: Android 5.0
  • Procesor: MediaTek MT8127 1.3GHz

Zaključak

Alcatel OneTouch Pixi 3 (10) je odličan tablet za novac koji je potrebno izdvojiti za njega ako se u obzir uzme 10.1 inčni ekran, kompaktne dimenzije, pristojne performanse za svakodnevne zadatke u vidu surfovanje internetom, posećivanja društvenih mreža, gledanja video klipova i fotografija.

Conclusion

Alcatel OneTouch Pixi 3 (10) is a good value for money offering 10.1" screen, compact size, decent performance for everyday tasks including surfing the net, social networks, watching video clips and photos.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 130€

winwin.rs