Alcatel U5, za one koji prvi put kupuju pametni telefon

BARSELONA – 01. mart 2017 – Kompanija TCL Communication danas je najavila Alcatel U5 na sajmu Mobile World Congress. Sa divnim teksturalnim dizajnom, prednjim blicom i naprednim foto aplikacijama, Alcatel U5 je kvalitetan pametni telefon sa velikim 5-inčnim ekranom, koji donosi prijatno selfi iskustvo.

„U Alcatel-u, znamo da u današnjem, modernom svetu, pametni telefon nije luksuz već potreba,” izjavio je William Dowie, direktor proizvodnog portfolija u kompaniji Alcatel. „Jednostavnost korišćenja i pristupačnost, U5 je pravi izbor za one koji pametni telefon kupuju po prvi put i koji žele brz pametni telefon sa zabavnim opcijama kamere.”

Alcatel U5

Selfi pametni telefon sa zabavnim opcijama

U5 donosi isto selfi iskustvo kao i modeli A3 ili A5 LED. Dizajniran je da učini pravljenje selfija zabavnijim, sa novim načinima personalizacije pomoću opcija Face Mask i Face Show. Poseduje prednji blic za svetlije selfije. Veliki 5-inčni ekran donosi neverovatno iskustvo gledanja, dok brza 4G LTE mreža obezbeđuje gledanje video zapisa bez prekida.

Interesantni višebojni dizajn

U5 je među najlepšim pametnim telefonima na tržištu, sa ergonomskim dizajnom i tankim i zakrivljenim ivicama. Pozadina telefona ima teksturu mikro šablona, sa sofisticiranim sjajem i okvirima živih boja. Dugme power takođe ima teksturu mikro šablona.

Alcatel U5

Jednostavan za korišćenje

Alcatel U5 predstavlja opciju Simple Mode za brz pristup često korišćenim aplikacijama. Tu je takođe i opcija Phone Guard, koja korisniku daje mogućnost da optimizuje korišćenje baterije, unapredi performanse i zaštiti telefon od virusa.

Cena i dostupnost

U5 biće dostupan u Evropi od maja po ceni od 99 evra (preporučena maloprodajna cena) i biće dostupan u dve boje: crna sa sivom notom i crna sa plavičastom notom.