AOC AGON - Video igre u punom sjaju

Beograd, 16. mart 2017. – AOC predstavlja prvi 4K model svoje AGON linije premium gejming monitora. AOC AGON AG271UG ima 27-inčni (68,6 cm) 4K IPS panel koji oživljava najnovije igre vrlo detaljnom UHD grafikom i tačnim bojama. Osim toga, ugrađeni NVIDIA G-SYNC modul omogućuje super-glatko i prožimajuće iskustvo igranja smanjujući kidanje, zastajkivanje slike i ulazno kašnjenje. Jake performanse monitora dopunjene su sa nekoliko vrhunskih karakteristika dizajniranih da zaštite zdravlje i dobrobit svakog gejmera: AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti podešavanja i funkciju nameštanja visine, dok AOC Flicker-Free tehnologija sprečava naprezanje očiju za vreme dužeg igranja.

AOC AGON AG271UG

Glatke 4K slike

Moderne grafičke kartice i konzole za video igre već su u stanju da proizvode grafike u 4K UHD rezoluciji (3840 × 2160 piksela) na glatkih 60 sličica u sekundi. Sa svojim 27-inčnim (68,6 cm) 4K IPS panelom, monitor nudi impresivnu gustoću piksela koja omogućava da svet video igara zasjaji bogatim detaljima. Kako bi izgledale još bolje, IPS tehnologija omogućava vrlo tačne boje kojima se može diviti iz gotovo svakog ugla (ugao gledanja do 178 stepeni). I NVIDIA G-SYNC omogućava igračima da uživaju u vrhunskim slikama čak i u brzim izmenama kadrova. G-SYNC modul ugrađen u AG271UG usklađuje stopu osvežavanja ekrana na GPU kompatibilnim NVIDIA grafičkim karticama kako bi se uklonilo trganje ekrana, smanjilo zastajkivanje slike, kao i ulazno kašnjenje. Rezultat je izuzetno glatka 4K grafika i osetljiv način igranja bez ometanja, što igračima omogućava još bolje igranje.

AOC AGON AG271UG

Alfonso Clemente, Product Manager za AOC Europu je rekao: “Naš novi AGON 4K monitor nudi najnoviju tehnologiju panela za hardkor igre koje zahtevaju najbolji mogući kvalitet slike, i to u kombinaciji sa proverenom NVIDIA G-SYNC tehnologijom za besprekornu sinhronizaciju sa svojim grafičkim karticama, čak i na grafički najzahtevnijim igrama”.

Vrhunske karakteristike za udobnije igranje

Kao i prethodni AGON monitori, i AG271UG dolazi sa nizom karakteristika koje omogućavaju profesionalnim igračima udobnost, dobrobit i vrhunsku izvedbu. Za zdravo držanje tokom igranja, AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti rada uključujući nagib, rotaciju i podešavanje visine (skala visine uključena). Kako bi održali oči igrača zdravim i opuštenim, AOC Flicker Free tehnologija smanjuje titranje kako bi se sprečilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svetlost. Za dodatnu prednost u tamnijim igrama, opcija AOC Shadow Control osvetljava izuzetno tamna područja ekrana bez utjecaja na ostatak slike. Kako bi kompletirao ovaj sveobuhvatni paket, monitor ima i držač slušalica na uvlačenje koje omogućuje igračima da sigurno odlože svoje slušalice kada im ne trebaju, a prikladna ručka za nošenje omogućava jednostavan transport monitora na različite lokacije.

AOC AGON AG271UG

AOC AGON AG271UG monitor biće dostupan u aprilu ove godine po maloprodajnoj ceni od:

AOC AGON AG271UG - 97.999 dinara (bez PDV-a)