AOC se pridruzuje Intel Extreme Masters 2019 u Katovicama

Beograd, 28. februar 2018. – AOC poziva sve fanove da im se pridruže na IEM Katovice u renomiranoj Spodek Areni od 1. do 3. marta. Stručnjak za monitore biće domaćin raznovrsnim aktivnostima i predstaviće njihov potpuno novi model AGON AG273QCG, najbrži monitor od 240 Hz u AOC gamingu, AGON AG251FZ i, poslednji, ali ne i najmanje važan, njihov novi AOC G2590PX / G2 Signature Edition gaming monitor predstavljen od strane G2 Esports CS: GO tima, koji će biti na CS:GO - Glavnom prvenstvu. Sve će se odvijati na štandu Alsen u Međunarodnom kongresnom centru.

AOC

G2 Esports na CS: GO Glavnom prvenstvu

G2 Esports tim iz Berlina, na ovogodišnjem Intel Extreme Mastersu će pozdraviti navijače na svom štandu, gde će biti izložen nedavno predstavljeni AOC G2590PX / G2 gaming monitor. Igrači G2 Esports takođe će se sresti sa svojim obožavaocima na AOC i Alsen štandu i pridružiti se pitanjima i odgovorima uživo.

Igranje s profesionalcima

Osim toga, AOC i Alsen imaju čitav niz događaja na svom štandu tokom celog IEM-a. U petak, posetioci mogu testirati svoje CS:GO sposobnosti u 5na5 mečevima tako što će se suočiti s prestižnim poljskim profesionalnim igračima kao što su Piotr “morelz” Taterka i Paweł “nevini” Mocek. Alsenov Artur "IceFire" Klimowski pozvao je sve izazivače da uz njega na štandu pokažu svoje izvanredne plesne poteze u igri. Učesnici takođe mogu staviti na test svoje veštine gradnje, tranja i pucanja i to u Fortnite izazovu.

AOC

Subota će započeti s ekskluzivnom Rainbow Six: Siege show utakmicom između poljskog pro tima PACT i ručno odabranih gledaoca, kao i s CS: GO i Fortnite akcijom uživo na pozornici. Osim toga, neustrašivi FPS igrači mogu uskočiti u neku utakmicu 1na1 Quake turniru protiv drugih učesnika. Povrh toga, održaće se meet & greet s influencerom Arquelom. Konačno, u nedelju će navijači RTS-a dobiti još ''vrednosti za novac'' s 1na1 turnirom u StarCraftu 2.

Sva gaming akcija na Alsenovom štandu je podržana AOC-ovim modelom Esports AG251FZ, koji dolazi s 240 Hz frekvencijom osvežavanja, FreeSync- om, 1 ms vremenom odziva i podesivim stalkom s visinom, nagibom i okretanjem. Na licu mesta, posetioci mogu pogledati AOC-ov novi AG273QCG gaming monitor. Kao deo serije AGON 3 kombinuje dokazane performanse s modernom estetikom, vrhunskom rezolucijom od 2560 x 1440 WQHD, G-Sync-om, vremenom odziva od 1 ms i frekvencijom osvežavanja od 165 Hz.