AOC se udružio sa G2 Esports organizacijom

Beograd, 9. januar 2018. – Specijalista za monitore AOC zvanično je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na svetu. G2 Esports osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa “ocelote” Rodrigueza. Ova esport organizacija se od tada brzo etablirala u evropskim krugovima i na različitim međunarodnim esport događanjima, sa impresivnim rezultatima i sa trenutno 79 osvojenih titula.

AOC

Izuzetno smo ponosni na naše novo partnerstvo s G2 Esports organizacijom", ističe Stefan Sommer, direktor marketinga i direktor poslovanja AOC-a. "Saradnja sa vrhunskim esports timovima inspiriše nas tako da još više razmišljamo o dizajnu proizvoda i pomaže nam da prepoznamo koje bi karkteristike najviše odgovarale određenom žanru ili naslovu. G2 pruža vrhunske objekte za treniranje i izvrsne uslove za svoje igrače, a mi se radujemo ispunjenju tih standarda sa našom vrhunskom AGON gejming serijom.”

AOC

G2 Esports je danas jedna od najpopularnijih esport organizacija na svetu i cenjena je ne samo zbog uspeha na međunarodnim turnirima i ligama već i zbog uzastopnog sastavljanja talenata svetske klase u svakom od svojih područja, bilo da se radi o League of Legends, CS: GO, Hearthstone, PUBG ili Rocket League.

AOC AGON AG251FZ

Tokom 2017. godine G2-ova League of Legends momci zauzeli su prvo mesto na Evropskom prvenstvu (EU LCS) u proleće i leto, a drugo mesto na prestižnom Mid-Season Invitational turniru (MSI).

AOC AGON AG251FZ

U februaru, G2 Esports formirao je CS:GO sastav koji se već spominje kao "legendarni francuski super tim". Uzeli su vruće takmičarske trofeje na DreamHack Masters 2017. i ESL Pro Series 5, uprkos tome što je 2017. bila njihova debitantska godina.

AOC AGON AG251FZ

G2 osnivač i CEO, Carlos ocelote Rodriguez je povodom novog partnerstva s AOC-om izjavio: Svako u G2 Esports-u je izuzetno uzbuđen zbog novog partnerstva s AOC-om. Uključenost profesionalnih igrača u razvoj najboljih gejming monitora je bitna, a mi smo više nego srećni što naše svetske zvezde sada imaju priliku da pomognu AOC-u da postigne savršenstvo u dizajniranju monitora. Sigurni smo da će naši novi AG251FZ monitori AGON serije s munjevitom brzinom osvežavanja biti ključni deo našeg optimalnog okruženja za trening. Znamo bolje nego iko da je talent bez napornog rada i prakse beskoristan. Nema sumnje da će nas to verovanje i odlučnost da budemo najbolji dovesti do novih pobeda u 2018. godini. Naši timovi su gladniji no ikada, a mi smo srećni što imamo partnere koji veruju u našu ambiciju i uvek su spremni da nam pomognu da krenemo napred.