APC Easy UPS 1 Ph On-Line uređaja za besprekidno napajanje

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, predstavio je APC by Schneider Electric Easy UPS 1 Ph On-Line. Easy UPS linija je nova kategorija UPS uređaja dizajniranih za osnovne potrebe zaštite napajanja čak i u najnestabilnijim uslovima napajanja. APC Easy UPS 1Ph Online je svestran, visoko kvalitetan, cenovno konkurentan UPS razvijen da se uhvati u koštac sa širokim opsegom napona i nestabilnim uslovima napajanja, pružajući kvalitet kojem veruju milioni IT profesionalaca širom sveta.

Trošak loše pouzdanosti

U današnjoj ekonomiji koja koristi digitalno gorivo, mogućnost povezivanja i pristup podacima postali su od najveće važnosti za poslovanje i način na koji ljudi žive i rade. Ali i pored toga što je svet postao digitalno zavisan, mnoge oblasti i dalje imaju problema sa napajanjem energijom koje je nepouzdano i nestabilno. Skoro 90% organizacija iskusi prekide u radu zbog nestanka struje, prema Dell EMC globalnoj studiji. Smetnje u napajanju prete sposobnosti kompanije da održi operacije aktivne i u funkciji.

APC Easy UPS 1Ph On-Line štiti kritičnu opremu i povezane potrošače od nepredvidivih smetnji u napajanju kao što su skokovi, udari, prekidi i padovi napona, pružajućibezbednost, pouzdanost i sigurnost. Ključne prednosti i funkcije uređaja Easy UPS 1 Ph On-Line uključuju:

  • Širok opseg ulaznog napona štiti od visokih fluktuacija napona

  • Generiše čistu energiju pomoću online tehnologije dvostruke konverzije

  • Brzo se puni (90 odsto kapaciteta za četiri sata) da bi štitio od čestih nestanaka

  • Intuitivni LCD/LED interfejs pruža status UPS-a u svrhe brze dijagnostike

  • EcoMode pruža povećanu efikasnost jedinice „Proširili smo naš portfolio UPS uređaja da bismo ponudili alternativu visokog kvaliteta i konkurentne cene za zaštitu napajanja za najnestabilnije i najnepredvidivije uslove napajanja“, rekao je Pankaj Šarma, stariji potpredsednik za kućne i poslovne mreže, Schneider Electric. „Easy UPS 1Ph On-Line dizajniran je da deluje kao štit od anomalija napajanja koje mogu negativno da utiču na kritičnu infrastrukturu poslovanja i svakodnevne aktivnosti i da osigura da one sve vreme imaju doslednu i pouzdanu mogućnost povezivanja“.

Pružanje sigurnosti u povezanom svetu

APC by Schneider Electric je vodeći brend širom sveta za integrisanu fizičku infrastrukturu i softver. Uz široku lepezu proizvoda koji pružaju rešenja za pouzdano napajanje i dostupnost za IT i komunikacione tehnologije, APC pruža sigurnost u povezanom svetu. Uz najveću zajednicu partnera koji kroje rešenja za kuću i distribuirani IT, APC omogućava pojedincima i firmama da predvide neočekivano, štiteći kritične informacije i podatke.