Apple iPhone 7 Plus – multimedijalni gorostas!

Pametni telefoni velikih dijagonala izuzetno su popularni širom planete, a nova generacija iPhone 7 Plus telefona obara sve rekorde u prodaji, donoseći svojim kupcima jedan višii nivo iskustva i zavidne radne karakteristike. Mi smo pre nekoliko dana imali priliku da vam predstavimo nove iPhone 7 telefone, a sada su na red došla i veća braća koja se suštinski fizički ne razlikuju mnogo od iPhone 7 modela, međutim poseduju daleko bolju zadnju kamericu, imaju više radne memorije i grafički su najbolji iPhone telefoni ikada napravljeni.

Apple iPhone 7 Plus

Vizuelno gledano iPhone 7 Plus telefoni su uvećani iPhone 7 telefoni sa nekoliko naprednih funkcija, većim displejom i opasno moćnom zadnjom kamericom. Njihov Retina ekran dijagonale 5.5 inča najblistaviji je i najsvetliji displej viđen na jednom pametnom telefonu, zbog čega je slika na iPhone 7 Plus telefonima impresivna. Boje na ovom ekranu su maksimalno prirodne, dok je detaljnost toliko neverovatna da multimedija izgleda kao da je iz druge dimenzije, a igrice tako moćno da prosto zovu na igranje satima i danima. Retina ekran na iPhone 7 Plus telefonima ima rezoluciju od 1920x1080 piksela, baziran je na IPS panelu poslednje generacije i ima LED pozadinsko osvetljnje koje dodatno doprinosi relističnosti i lepoti slike.

Apple iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus telefoni su nešto teži (188 grama) od svoje mlađe braće, dolaze isto u vrhunskim aluminijumskim kućištima i dostupni se u istim bojama kao i iPhone 7 telefoni. Otporni su na većinu spoljnih uticaja, uključujući i polivanje vodom zbog čega nose certifikat/standard IP67 koji generalno poseduje jako mali broj mobilnih uređaja. Poput iPhone 7 telefona, tako i iPhone 7 Plus telefone pokreće A10 Fusion čip kome u radu pomaže M10 koprocesor i velika količina radne memorije. Grafički čip je integrisan u A10 Fusion procesor i spada u jedne od najmoćnijih, dok se za skladišni prostor brine 32GB, 128GB i 256GB fleš memorije. I u slučaju iPhone 7 Plus telefona kupci mogu da biraju između Rose Gold, Gold, Silver, Black, i Jet Black finiša, s tim što je Jat Black verzija dostupna isključivo u kapacitetima od 128GB i 256GB fleš memorije.

Pored vrhunske izrade, odlično izbalansiranog hardvera i sjajnih brzinskih i grafičkih performansi ono što još krasi iPhone 7 Plus telefone je i odlična bežina povezivost bazirana na Bluetooth i Wi-Fi adapterima poslednje genercije. Za žičnu interakciju brine se Lightning konektor preko koga se sada vrši i povezivanje sa EarPods slušalicama (koje se nalaze u paketu) jer je Apple sa ovom generacijom telefona izbacio klasičan 3.5 mm audio džek iz upotrebe. Prednja (FaceTime HD) kamerica je impresivna sa svojih 7MP, dojk je zadnja nešto najbolje viđeno ikada na pametnim telefonima ovog tipa. Konkretno, zadnju kamericu čine dve kamerice sa senzorima od 12MP (ukupno 24MP). One imaju optički zum od 2x i digitalni zum od 10x i u praksi prave najneverovatnije fotografije i video zapise. O kvalitetu slika i snimaka suvišno je govoriti, to prosto mora da se vid ii oseti!

iOS 10 sa svojim novim grafičkim dizajnom/okruženjem i preko 250 novih funkcija nosi softverski deo iPhone 7 Plus telefona. Softver inženjeri kompanije iz Kupertina maksimalno su ispeglali iOS 10 platformu, tako da je ista sada još funkcionalnija i fluidnija. Opasno je porađeno i na višem nivou bezbednosti, kao i na tome da sve radi munjevito brzo. Snaga iOS 10 platforme najbolje se vidi kod startovanja zahtevnijih aplikacija i rada sa multimedijom visoke definicije, fotografijama visoke rezolucije i kompleksinim 3D objektima.

Iako će mnogi reći kako za pare koje bi dali za neki od iPhone 7 Plus telefona sebi mogu da priušte neki drugi hardverski moćniji telefon, i to za prilično niže novce, realno posmatrano iPhone 7 Plus bi sve te telefone zgazio na brzinskim i grafičkim testovima. Ko sumnja u to može da pogleda mnogobrojne testove na Youtube-u, kao i mnogobrojne testove poznatih i popularnih IT sajtova. I zaista iPhone 7 Plus telefoni su posebni, veliki, savršeni i u svakom smislu superiorni. To su telefoni stvoreni za profesionalce, ljude od stila i sve koji jasno vide i osećaju njihove prednosti.

Cena (sa PDV-om): od 120.490,00 dinara

Kontakt: iStyle