Aston Martin lansirao DBS Superleggera TAG Heuer Ediciju

U čast svog partnerstva sa švajcarskom kompanijom luksuznih satova TAG Heuer, Aston Martin je lansirao upečatljivu Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Ediciju.

Samo 50 ovih zapanjujućih sportskih automobila, u crnoj Monaco Black boji sa crvenim akcentima, biće dostupni globalno i napravljeni u luksuznoj fiksnoj specifikaciji.

TAG Heuer

Svaki od 50 automobila krasi ograničeno izdanje TAG Heuer sata, DBS izdanje Carrera Heuer 02 koji pokreće Caliber HEUER 02 sa automatskim mehanizmom. Ovaj ekskluzivni časovnik ima šestougaono lice koje se uklapa u rešetku DBS i reljefni crni kožni kaiš u automobilu. Kao i automobil, sat će imati crvene detalje i strogo će biti ograničen na 50 primeraka.

TAG Heuer

Potpredsednik TAG Heuer brenda i komunikacija, Mina Filipson je rekla: “U TAG Heuer brendu, sve je pitanje avangarde, inovacija i know-how umetnosti i mi uvek napredujemo, izazivamo i povećavamo performanse. Kreacije koje su nastale u našem partnerstvu sa Aston Martin brendom, bilo da su u pitanju luksuzni satovi ili sportski automobili, savršena su ilustracija ove predanosti. Sa Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edicijom, stičemo novu prekretnicu u našoj saradnji, i ponosni smo što vidimo da nosi TAG Heuer logo. DBS Superleggera je bio savršen izbor za ovu saradnju sa TAG Heuer brendom.“

TAG Heuer

Aston Martin Super GT sa svojim 5.2 litarskim twin-turbo V12 motorom predstavlja vrhunsku kombinaciju stila i snage, koristeći moderne materijale i preciznu izradu.

TAG Heuer

Automobil pruža nezaboravan doživljaj vožnje i vodeće ubrzanje u klasi, a inovativna aerodinamika lepo se uklapa sa njegovim upečatljivim krivinama. Onda ni ne čudi podatak da

je već dobio nadimak “the brute in a suit", budući da je besprekorno stilizovan, opsesivno konstruisan i nečuveno moćan.

TAG Heuer

Potpredsednik i glavni kreativni direktor kompanije Aston Martin, Marek Rajhman, rekao je: „Čim smo saznali za partnerstvo sa TAG Heuer kompanijom, ideja o posebnom izdanju koje odražava dizajnerske simbole oba brenda, počela je da se formira u glavama dizajnerskog tima Aston Martin. Obe marke razumeju važnost precizne izrade i kreiranja lepo dizajniranih i projektovanih proizvoda, a Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition savršeno odražava te vrednosti.”

TAG Heuer

Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition predstavljen je u crnoj Monaco boji sa satenskim crnim krovom od karbona, retrovizorima, ventilima, spliterom i spojlerima. Specifikacija uključuje satenski crne 21” twin spoke točkove opremljene Pirelli P Zero gumama sa crvenim akcentom, koji dopunjuju crvene kočione čeljusti.

Ukoliko jedinstvena livreja sa crvenim osvetljenjem ne odaje tip modela, to će definitivno učiniti branik sa logoom TAG Heuer. Enterijer DBS automobila krase čista crna koža i alcantara sedišta sa crvenim šavovima i prilagođenim TAG Heuer štepom, od kojih svaki prikazuje TAG Heuer logo, a karbonska vlakna i tamni hrom su korišćeni u svim akcijama kako bi se naglasile čiste linije kokpita. Cena Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer izdanja je £ 295,000.