Asus Cerberus slušalice za igre i smart uređaje za slušanje muzike i chat

Kompanija Asus je predstavila nove igračke slušalice u okviru Cerberus brenda koje su dizajnirane da pomognu igračima da pobede u svakom scenariju – dok je sa druge strane reč o odličnim slušalicama za svakodnevno slušanje.

Asus Cerberus

Slušalice su opremljene 60mm neodimijum drajverima koji će obezbediti da uživate u odličnom kvalitetu zvuka gde god da se nalazite. Isto tako, slušalice nude priliku da odaberete neki od filtera ekvilajzera i prilagodite zvuk svojim potrebama i stilu.

Asus Cerberus

Sa Asus Cerberus slušalicama možete da zaboravite sve probleme vezane za kompatibilnost obzirom da ih karakteriše kabl dužine 1.2m, dok se u prodajnom paketu nalazi dodatni kabl dužine 1.3m.

Asus Cerberus

Cerberus slušalice su takođe odlične za smart uređaje zahvaljujući njihovom in-line mic konektoru tako da možete da vršite i govorni chat preko slušalica i smart uređaja. Slušalice su opremljene 100m poliuretanskim jastučićima koji su presvučeni kožom za savršeni doživljaj slušanja.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model: Cerberus
  • Masa: 266 grama
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: žično
  • Priključak: 3.5mm

Zaključak

Vrlo dobre slušalice dizajnirane za upotrebu u okviru računara za igre, ali i smart uređaja za slušanje muzike i chat. Slušalice karakterišu 60mm neodimijum drajveri kao i kožni jastučići prečnika 100mm.

Conclusion

These are very good headphones designed for PC games and smart devices to listen to music and chat. Headphones are characterized by 60mm neodymium drivers and leather 100 mm cushions.

Zahvaljujemo se:

Baito računari, Antifašističke Borbe 37 Novi Beograd, 011/26024 30

Preporučena maloprodajna cena (jan 2016): oko 60€

baito.rs