ASUS najavljuje DOOM® akcijski paket

Kupovinom jedne od kvalifikovanih ASUS gejming matičnih ploča ili jednog od kvalifikovanih ASUS gejming monitora, kupac na poklon dobija DOOM igru. Akcija se odnosi na proizvode kupljene između 09. maja i 11. jula, a Game Key se može preuzeti u periodu od 13. maja do 21. jula 2016. godine (uključujući i 21. jul)

Zvanično press saopštenje

ASUS je danas najavio DOOM akcijski paket. Svi kupci gejming matičnih ploča iz ASUS Z170 / X99/ H170/ B150/ C232/ Z97/ B85 serija, kao i kupci gejming monitora iz ASUS PG / MG / VG/ VX serija dobijaju na poklon Game Key za igru Doom® , vredan 59.99 dolara. Ova ponuda važi u svim zemljama Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 09. maja do 11. jula (uključujući i 11. jul) stiče pravo na preuzimanje (download) besplatnog Game Key-a za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu (www.asus.com/event/2016/rog/DOOM). Dobijeni Game Key se može zameniti za DOOM igru na Steam servisu najkasnije do 21. jula 2016. godine (uključujući i 21. jul).

DOOM igru je razvila kompanija „id Software“, dok je izdavač „Bethesda Softworks“. DOOM predstavlja ikonu svog žanra i smatra se za jednu od najuticajnijih igara ikada napravljenih. Najnoviji nastavak obećava vrlo izazovnu i modernu pucačinu. Naoružani arsenalom futurističkih i legendarnih oružja, igrači se u prvom licu (FPS) nalaze u intenzivnoj i uzbudljivoj borbi protiv demona iz dubina Pakla, ukoliko se igra u single-player režimu, dok se u jednom od brojnih multi-player režima igrači takmiče sa svojim prijateljima. Zvanična objava DOOM igre je zakazana za 13. maj 2016. godine.

ASUS gejming monitori i matične ploče ASUS matične ploče su vodeće i najprodavanije matične ploče na svetu, uzastopno već 10 godina. ASUS je takođe prepoznat i kao NAJBOLJI brend u svetu matičnih ploča, jer iza ASUS matičnih ploča stoje četiri nepobitne činjenice – najprodavanije, jednostavne za korišćenje, stabilnost i poverenje.

ASUS je svetski broj jedan kada su u pitanju gejming monitori. Gejming monitori iz serija PG, MG, VG, VX pružaju brz odziv i gladak, živopisan prikaz, kako bi odgovorili na potrebe savremenih igara sa brzim tempom igranja.