ASUS Najavljuje nove TUF Gaming uređaje

Beograd, Srbija 07.jun - PC gejming renesansa dovodi novu generaciju regruta u svoje redove. Oni se pridružuju zajednici koja je sve raznovrsnija i često nije upoznata sa poteškoćama prilikom sklapanja kompletne mašine. TUF Gaming ima za cilj da proces učini pristupačnijim tako što pojednostavljuje “uradi sam” iskustvo. Napravljen za gejmere koji su u potrazi za stabilnošću i performansama po pristupačnoj ceni, on se fokusira na pružanju izdržljive opreme koja može da preživi surove igre danas i obezbedi pouzdanost u budućnosti.

Asus

TUF Gaming podiže estetiku bitke na viši nivo. Iako su započeli sa matičnim pločama, porodica se širi na periferije i druge komponente koje karakteriše isti stil, čineći lakšim nego ikad sastavljanje čitave mašine za gejming. Potpuno novi dodaci uključuju TUF Gaming miša, K5 tastaturu, H5 slušalice, i GT501 kućište koje su razvili naši interni timovi, plus čitav niz komponenata proizvedenih od strane TUF Gaming Alliance partnera. Kompletni sistemi poput TUF Gaming FX10CP desktopa i FX504 laptopa takođe počinju da daju TUF Gaming vrednosti mašinama koje vas potpuno nesvakidašnje uvode u igru.

ASUS predstavlja čitavu postavu TUF Gaming proizvoda tokom Computex 2018 sajma na Tajpeju, Tajvan na ASUS štandu, #M410 u Nangang hala, od 5-9. juna. Za potpuni pregled našeg novog TUF Gaming proizvoda i TUF Gaming Alliance novosti, molimo vas, posetite ASUS EdgeUp.

Pronađite idealnog miša uz TUF Gaming M5

Miševi su posebno podložni fizičkom habanju i oštećenju, te je stoga TUF Gaming M5 prekriven zaštitnom izdržljivom bojom koja odoleva svakodnevnoj upotrebi. Omron prekidači ispod dugmadi sa leve i desne strane su spremni da podnesu veliko opterećenje, takođe. Procenjeno je da mogu da podnesu 50 miliona klikova, obezbeđujući pouzdanu responzivnost tokom godina regularnog gejminga čak i u MOBA-ma kod kojih je ključno kliktanje. I na svu dugmad se mogu programirati funkcije ili makro koristeći Armoury II softver, koji čuva podešavanja za i do 3 profila direktno na internoj memoriji miša, čineći ih dostupnim na svakoj mašini.

Asus

Pixart-ov PAW3327 optički senzor prati pokrete rezolucija i do 6200 DPI, što je i više nego dovoljno osetljivosti za veliku većinu gejmera pa čak i za eSport profesionalce. Aura Sync dodaje osvetljenje za naglašavanje koje se može konfigurisati i zato se lako slaže sa ostatkom vaše mašine, i tako čini poslednju stavku na listi osnovnih karakteristika.

Nazdravite sa TUF Gaming K5 tastaturom

Tastature takođe trpe dosta maltretiranja, uključujući slučajno prolivanje tečnosti ukoliko greškom naletite na gužvu na LAN žurki ili bučno proslavite teško izvojevanu pobedu. Ali TUF Gaming K5 se ne boji malo tečnosti; njegov dizajn otporan na vodu može da izdrži i do 60 ml, i tako spreči da vam malo tečnosti upropasti veče.

Asus TUF Gaming K5

Kapice tastera su takođe prekrivene sa tri sloja boje, jednim više od običnih tastatura, što im pomaže da izdrže svakodnevnu upotrebu. Ispod svake kapice, Mech-Brane prekidači koriste specijalno podešene membrane koje oponašaju osećaj mehaničkog dizajna. Aura Sync pozadinsko osvetljenje od pet zona se pruža preko tastera, i tako pogoni personalizovani niz boja i efekata koje lako možete da sinhronizujete sa M5 mišem. Kao i sa M5 mišem, Armoury II vam omogućava da snimite uobičajene makroe i sačuvate ih na unutrašnjem skladištu.

Smestite se udobno sa TUF Gaming H5 slušalicama

TUF Gaming H5 slušalice su napravljene sa fokusom na izdržljivosti, stilu i komforu. Njihova traka za glavu od nerđajućeg čelika dodaje snagu na ključnim mestima dok u isto vreme slušalicama daje premijum izgled. Lagani dizajn je udoban za nošenje za vreme dugih gejming sesija koje će sada testirati vašu izdržljivost.

TUF Gaming H5

Svaka školjka za uši sadrži 50-mm Essence driver podržan nepropusnom komorom koja poboljšava kvalitet zvuka. Odvojivi bum mikrofon visi sa leve strane sa analognim mikrofonom kako biste komunicirali sa svojom ekipom. Za još bolji ugođaj, uključite sadržani USB adapter kako biste dodali virtuelni okružujući zvuk koji vas stavlja u centar akcije.

Spremamo teren za TUF Gaming GT501

Dok naše TUF Gaming periferije šire vojno-inspirisani motiv po vašem desktopu, GT501 kućište oblači vaše PC komponente u odgovarajuće oklope. Čvrsti čelik dominira konstrukcijom, sa plastikom koja je ograničena na delove za konektore prednjeg panela i osnovu prednje strane. List zatamljenog kaljenog stakla pruža vam skriveni prozor u borbenu stanicu, a ručke od tkanog pamuka čine transport do LAN žurke jednostavnijim.

Asus TUF Gaming GT501

Šrafovi koji drže prozor mogu ponekad da budu previse zategnuti u fabrici, tako da se on isporučuje sa zgodnim TUF Gaming tag-om, koji se može koristiti kao šrafciger. Jednom kada ste unutra, dovoljno opcija za provlačenje kablova, i 30 mm razmak između nosača matične ploče čini posao čiste organizacije kablova jednostavnim. Čak smo i ostavili mesta da uredno provučete i RGB trakice.

Asus TUF Gaming GT501

Efektivno hlađenje je jedan od najbitnijih faktora za stalno dobre gejming performance, pa GT501 ima dovoljno mesta za ventilatore i hladnjake. On uključuje tri 149 mm PWM ventilatora velikog protoka u paketu, što je savršeno za uparivanje sa inteligentnom kontrolom hlađenja koju nude TUF Gaming matične ploče. Postoje i dodatni nosači za tri ventilatora na vrhu i još tri napred, a oba mesta podržavaju hladnjake sa dva ventilatora do 280 mm, i jedinice sa tri ventilatora do 360 mm. Uklonivi filteri na donjem, prednjem i gornjem panelu onemogućavaju da prašina i druge čestice budu uvučene u kućište.

Vaša mašina je nepotpuna bez delova iz TUF Gaming Alliance

TUF Gaming Alliance prikuplja armiju komponenata napravljenih od strane partnera koji razmišljaju isto kao oni. Naš prvobitni fokus je bio zadržavanje estetske teme duž graničnog niza delova koji sačinjavaju vaš PC. Odgovarajući memorijski moduli, kuleri, kućišta, i jedan PSU su sada dostupna, sa mnogo novih stvari koje tek dolaze u svakoj kategoriji. Uređaji se već prodaju ili su već u radnjama vodećih u industriji kao što su Antec, Apacer, Ballistix, Cooler Master, Corsair, Deepcool, Enermax, G.Skill, GeIL, In Win, Scythe, Silver Stone, Team Group, i XPG.

Pored mandatne konzistentne kozmetike, TUF Gaming Alliance uspostavlja nove standarde stabilnosti koji prevazilaze naše uobičajene procedure validacije dobavljača. DRAM kompatibilnost je dugo bila problematično područje, jer su neki moduli toliko blizu ivici, da su osetljivi na najmanje frekvencije i fluktuacije napona koje se javljaju u okruženju. Računamo da će ove normalne varijacije sa strožim DRAM testiranjem koje naglašava module sa pojačanim brzinama kloka i smanjenim naponom, plus što memorija mora da preživi 24 sata Memtest-a u termalnoj komori gde je temperatura pojačana na vrelih 50°C.

Uslovi sredine utiču na dotok napajanja, tako da PSU-ovi moraju da izdrže sopstveni test opterećenja u vrelom ormariću. Oni su kvalifikovani za čak i više temperature i mogu da izdrže važnost od 90% tokom testiranja. Mi trenutno istražujemo druge načine kako ne bismo garantovali samo stabilnost, već i dublje integrisane proizvode u TUF Gaming Alliance.