ASUS No.1 Gejming Monitor Brend 4 godine za redom

BEOGRAD, Srbija, decembar 21, 2018 — ASUS Republic of Gamers (ROG) danas je najavio da su ROG gejming monitori proglašeni svetskim liderima četvrtu godinu zaredom, uzimajući najveći tržišni udeo za 2015., 2016., 2017. i 2018. godinu. Ova četvorostruka kruna je veliko dostignuće, potvrđeno najnovijim izveštaje WitsView-a, vodeće agencije za istraživanje, koja je deo kompanije za globalno istraživanje tržišta TrendForce.

Asus

Izveštaj za kraj godine je otkrio da se ukupno tržište za gejming ekrane sa brojem frejmova koji prelazi 100 Hz dupliralo 2018. i dostiglo novu najvišu vrednost od 5,1 miliona jedinica, na globalnom nivou. WitsView rezultati su sumirani na https://press.trendforce.com/press/20181205-3187.html, i otkrivaju da je prodaja ASUS i ASUS ROG gejming monitora bila bolja od svih rivala – utvrđujući poziciju kao najpopularniji izbor za PC gejmere na svetu.

ASUS ROG monitori: Izbor šampiona, gejming profesionalaca i internacionalnih događaja

ASUS ROG gejming monitori su dugo bili glavni izbor za gejming profesionalce širom sveta, a ni 2018. nije bila izuzetak. Ove godine, ROG ekrani su odabrani od strane mnogih visoko kotiranih e-sport timova dobro poznatih na internacionalnoj sceni, kao što su: Ninjas in Pyjamas, renomirani švedski tim koji je specijalizovan u Counter Strike: Global Offensive (CS:GO); Rogue Warriors, najbolje rangirana kineska ekipa koja je vlada u League of Legends® (LoL), PlayerUnknown’s Battlegrounds PlayerUnknown’s, Battlegrounds (PUBG), Warcraft III, GKART i Hearthstone; Refund Gaming, broj 1 vijetnamski PUBG tim; i ASUS ROG Elite, srpski LoL tim koji je najbrže rastući tim u srpskoj Fortuna e- sport ligi.

Asus

Dodatno, ROG gejming monitori su uživali izdvojenu poziciju na mnogim gejming turnirima i događajima. Oni uključuju: BlizzCon 2018, epsku američku proslavu svih stvari vezanih za Blizzard Entertainment; DreamHack Masters Stockholm 2018; PGI China 2018; CS:GO Asia Championships 2018; i Rift Rivals 2018 ROG monitori su takođe potvrđeni izbor za 2019 Call of Duty Svetsku ligu.

Asus

Ova popularnost sa gejming profesionalcima i koordinatorima događaja dodaje na poduži spisak priznanja i zahvalnosti koje je ROG dobio od medija i fanova, koji ovaj brend vide kao prvi izbor kada su u pitanju gejming monitori. ASUS i ASUS ROG su rangirani kao najbolji brend monitora u 18 različitih zemalja.

Dekada neprestanih inovacija na polju gejming displeja

ASUS ROG ima više od 10 godina iskustva u razvoju vodećih svetskih gejming monitora koje gejmeri širom sveta doživljavaju sa zadovoljstvom i ushićenjem. ROG brend je takođe predstavio mnoge prekretnicu u inovacijama, uključujući predstavljanje prvih gejming monitora sa brzinom osvežavanja od 144 Hz, 2012. godine. Prateći ovo, brzina osvežavanja od 144 Hz je postala standard za svaki veliki e- sport događaj i turnir. Onda, samo dve godine kasnije, ASUS ROG je predstavio prvi monitor na svetu sa QHD rezolucijom i G-SYNC tehnologijom.

Asus

Ove godine, ASUS ROG inovacije su nastavile istim tempom, sa predstavljanjem monitora koji spadaju u najbolje na svetu. Oni uključuju: ROG Swift PG258Q, prvi i najresponzivniji monitor na svetu koji isporučuje brzinu osvežavanja od 240 Hz; ROG Swift PG27UQ, prvi 4K HDR monitor na svetu sa brzinom osvežavanja od 144 Hz; i ROG Swift PG27VQ, najresponzivniji zakrivljeni monitor na svetu sa ASUS Aura Sync RGB svetlosnom sinhronizacijom; kao i ROG Swift PG65, gigantski 65-inčni monitor za 4K HDR gejming do 120 Hz. Takođe smo kreirali veliko interesovanje na CES-u 2018 sa najavom ROG paketa bez okvira, genijalnog sistema sočiva koje se kači i koje efektivno krije spojeve u sistemima sa više monitora kako bi naglasili efekte panoramskog doživljaja.

Proslavite naš uspeh na društvenim medijima kako biste osvojili ASUS ili ASUS ROG monitor

Kako bismo proslavili našu poziciju vodećeg brenda gejming monitora, ASUS ROG nudi korisnicima društvenih medija širom sveta šansu da osvojite ASUS ili ASUS ROG gejming monitor. Jedan pobednik će nasumično biti odabran između svih validnih prijava na svakoj platformi društvenih mreža. Pravila takmičenja su jednostavna.

Ako naš tvit o ASUS i ASUS ROG dostignućima dobije 111 retvitova poklonićemo jedan ASUS VG278Q gejming monitor. Za 1.111 retvitova, nagrada postaje ROG Strix XG27VQ. Ukoliko dobijemo 11.111 retvitova, onda će nagrada biti ROG Strix XG35VQ. Na kraju, ukoliko ostvarimo velike visine od 111.111 retvitova, onda će dobitnik dobiti jedan ROG Swift PG27UQ – naš 27-inčni 4K UHD G-SYNC HDR gejming monitor sa 144 Hz brzinom osvežavanja koju je moguće overklokovati zarad tečne igre.

Takmičenje će se takođe održati na Instagram-u. Jedina razlika koju pratioci treba da urade je da pritisnu Like dugme na našem Instagram postu. Nagrade se rangiraju prema broju lajkova i predstavljaju nagrade koje su iste kao ove navedene iznad.