BenQ MS630ST poslovni projektor

Velike slike u malom prostoru – to bi bio najkraći mogući opis novog biznis projektora kompanije BenQ koji nosi oznaku MS630ST. Zapravo, ovo je jedan od najveličanstvenijih poslovnih projektora koji se mogu nabaviti na domaćem tržištu. Elegantnog je dizajna, male težine, odličnih radnih karakteristika i sjajno se uklapa u svako poslovno okruženje. Baziran je na DLP tehnologiji poslednje generacije i nudi najveću moguću fleksibilnost prikaza sa slikom dijagonale 55" i to sve sa udaljenosti od svega jednog metra! Uz osvetljenje od 3.200 ANSI lumena i visoki kontrast od 13.000:1, te 3D tehnologiju DLP Link, MS630ST projektor je u svakom pogledu savršen izbor za male kompanije, različita poslovna okruženja ili primenu u obrazovanju.

Benq MS630ST

Fizički gledano MS630ST projektor ostavlja utisak jednog poslovnog profi projektora – napravljen je od najkvalitetnijih mogućih materijala, lako se održava i ima malu težinu, tako da se brzo i jednostavno može transportovati sa jedne na drugu lokaciju. BenQ je ovaj projektor učinio posebnim time što ga je opremio različitim mogućnostima za kratke projekcije, tj. projekcije sa male distance i tehnologijama koje štede energiju bez bilo kakvog gubitka na kvalitetu slike. U paketu ga isporučuje sa odličnim i veoma funkcionalnim daljinskim upravljačem, kao i sa lepo rešenim OSD-jem koji je dostupan/lokalizovan na preko 30 jezika. Njegovo okruženje je "pitko" i poprilično jednostavno, što jasno govori o tome koliko je BenQ želeo ovaj projektor da učini jednostavnim za korišćenje apsolutno svakom.

Benq MS630ST

U osnovi MS630ST je pravi Eco projektor i to sve zahvaljujući SmartEco tehnologiji. Niski ukupni troškovi i optimizovane projekcije kroz dinamičnu uštedu energije, osvetljenje bez kompromisa, izuzetan kvalitet slike i optimizovani životni vek lampe - sve su to karakteristike tehnologije SmartEco koja ovaj DLP projektor podiže na viši nivo u odnosu na slična konkurentska rešenja. Pomenuta inovacija omogućava školama i kompanijama uštedu i do 70% energije koju inače potroše lampe u projektoru i niže troškove održavanja uz funkcije dinamične štednje energije – kao što smo napomenuli sve to bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike. U osnovi SmartEco tehnologija inteligentno smanjuje snagu napajanja lampe koristeći samo onoliko svetla koliko je zaista potrebno kako bi omogućio prikaz najboljeg kontrasta i svetla.

Benq MS630ST

Kvalitet slike koju na platno i zid donosi MS630ST projektor je impresivan. Kompletna gama boja je maksimalno verno reprodukovana po svim testovima, čak i pigmenti koji su obično teški za prirodnu reprodukciju kao što su tamno crvene nijanse i tamno zelene nijanse ovaj projektor bez većih problema realizuje. I detaljnost je sa druge strane odlična, što u praksi garantuje besprekornu vidljivost svih vrsta prezentacija i grafičkih elemenata. Zanimljivo je da ovaj projektor iako ima rezoluciju od svega 800x600 dpi veoma fino reprodukuje i zahtevnije video sadržaje, kao i 3D objekte, ultra složenu grafiku, pa čak i najnovije igrice.

Benq MS630ST

Suma sumarum MS630ST je odlično izbalansiran poslovni projektor koji nudi mnogo za malo uloženog novca. On je vrhunsko rešenje za manje kancelarije, učionice, amfiteatre i manja okruženja u okviru kojih je potrebno projektovati sliku visokog kvaliteta i zavidne detaljnosti. Velika prednost mu je što se lako montira, kao i činjenica da nije zahtevan po pitanju održavanja. Svakako, ovo je sjajan projektor koji pleni i kvalitetom i izradom i odličnom cenom! Cena (sa PDV-om): 68.999,00 dinara u List Online-Shop-u.