BenQ W1700 CineHome projektor osvaja čuvenu evropsku nagradu: EISA Best Buy Projector 2018-2019

Ajndhoven, Holandija – 15. avgust. 2018 – BenQ, globalni br.1 brend za DLP projektore, danas objavljuje da je njegov BenQ W1700 True 4K HDR projektor za kućni bioskop osvojio evropsku nagradu Evropske asocijacije za sliku i zvuk (EISA): EISA Best Buy Projector 2018-2019. Nagrada će biti predata tokom zvanične ceremonije prvog dana IFA sajma u Berlinu 2018., koji se održava 31. avgusta. 2018.

BenQ W1700

EISA je unikatna asocijacija koju čini preko 50 specijalnih magazina širom 25 država, uključujući fotografiju, mobilni uređaji, hi-fi, audio za kućni bioskop, displej i video za kućni bioskop i elektronika u vozilu. Svake godine EISA Awards nagrađuju nove proizvode koji kombinuju najnapredniju tehnologiju, najželjenije funkcije, ultimativni izraz dizajna, najzadovoljavajuće ergonomije i najveću vrednost za novac.

BenQ W1700

BenQ W1700 CineHome projektor proizvodi 8,3 miliona istaknutih piksela za prave 4K UHD performanse; korišćenjem revolucionarne 0,47” pojedinačne-DMD DLP tehnologije za ultimativnu preciznost slike i boja bez izobličavanje slike. 4K video kvalitet modela W1700 je super podržan od strane HDR podrške nudeći veći osvetljaj i kontrast sa automatskom optimizacijom slike za kreiranje detalja vernih životu. Za očuvanje autentičnih bioskopskih boja ovaj projektor za kućni bioskop koristi BenQ- ov CinematicColor i RGB točak boja za ispunjavanje najviših standarda u industriji filma za preciznost boja.

BenQ W1700

EISA zvanično objavljuje da “Model W1700 od BenQ-a donosi UHD HDR kvalitete za projekcije na velikom ekranu u kućnoj atmosferi po ceni koja je do skora bila rezervisana samo za punu HD rezoluciju. BenQ-ov optički sistem koristi DLP digitalni uređaj sa mikroogledalima, u kome se pikseli u punoj HD rezoluciji premeštaju na četiri položaja po sličici, nudeći UHD iskustvo sa oštrim, svetlim i sjajnim slikama. Boje su impresivno precizne pravo iz kutije i 3D reprodukcija je ponuđena za dodatni nivo bioskopskog iskustva. Kompaktno kućište čini W1700 projektor lakim za instaliranje, dok su njegovi meniji na ekranu puni sa alatkama i podešavanjima. Kao način za nadogradnju ka UHD projekciji, kombinacija kvaliteta i vrednosti modela W1700 je neodoljiva.”

BenQ W1700

“Od predstavljanja krajem prošle godine, model W1700 je u dom doneo magiju digitalnog bioskopa i 4K velikog ekrana široj publici sa naprednim audiovizuelnim unapređenjima i HDR-om, po neverovatnoj ceni” izjavljuje Stiv Ču (Steve Chu), predsednik BenQ Evropa. “Ushićeni smo što je BenQ W1700 projektor dobio priznanje od EISA jer ga to čini jedanim od najcenjenijih projektora za kućni bioskop na svetu.”