Beoplay H2 slušalice sa daljinskim i mikrofonom za odličan kvalitet zvuka i fleksibilnost

Kompanija Beoplay je predstavila H2 slušalice – model koji se postavlja na glavu i obezbeđuje superioran kvalitet zvuka. H2 model je opremljen i mikrofonom kao i daljinskim upravljačem za potpuno fleksibilan rad bez potrebe za uzimanje u ruke uređaja koji reprodukuje muziku.

Beoplay H2

BeoPlay H2 slušalice karakteriše ekstremno mala masa od svega 155 grama za slušalice koje obezbeđuju tako visok kvalitet zvuka. Tehnologija prilagodljivog podešavanja slušalica omogućava da ih savršeno prilagodite vašoj glavi za samo nekoliko sekundi.

Beoplay H2 Linijski mikrofon i daljinsko upravljanje daju vam slobodu da uživate u muzici bez ometanja. Dovoljno je da povežete svoj omiljeni uređaj i imate punu kontrolu nad slušalicama. Slušalice su dostupne u nekoliko boja i napravljene od visokokvalitetnih materijala.

Beoplay H2

Specifikacije

  • Proizvođač: Beoplay
  • Model: H2
  • Zvučnici: 40mm
  • Masa :155 grama
  • Dimenzije: 210x180x235mm

Beoplay H2

Zaključak

Beoplay H2 su visokofleksibilne slušalice opremljene mikrofonom i daljinskim upravljačem za potpuno uživanje u muzičkim sadržajima. Dizajnirane su sa fleksiblnosti na umu, možete savršeno da ih podesite prema svojoj glavi i uživate u muzici bez ometanja. Izdržljivi materijali ih čine odličnom ponudom za ljubitelje muzike a širok spektar boja njihovu dopadljivost podiže na novi nivo.

Conclusion

Beoplay H2 is highly flexible headset with a microphone and a remote control for the full enjoyment. You can perfectly adjust them to fit your head and enjoy music without any distraction. Durable materials make it an excellent offer for music fans while a wide range of available colors raise its attraction to a new level.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 200€

istyle.eu/rs/