Beoplay H6 slušalice vrhunskog kvaliteta izrade i isto takvog zvuka

Od strane kompanije Beoplay stiže nam još jedan vrhunski proizvod dizajniran da svojim kvalitetom i veštinom izrade impresionira kupce – Beoplay H6 slušalice, dizajnirane da obezbede savršen kvalitet zvuka, koji će u vaš život uneti nove zvukove i navići vas da uživate u muzici kada ste u pokretu kao nikada ranije.

Beoplay H6

Dizajnirane da izgledaju tako dobro kao što i zvuče, i izgrađene korišćenjem pažljivo odabranih materijala, Beoplay H6 slušalice donose apsolutno zadovoljstvo korišćenja. Slušalice su posvećene onima koji su svoj radni vek proveli pokušavajući da usavrše svoje veštine.

Beoplay H6

Basevi i visoki tonovi ovih slušalica su savršeno izbalansirani pa nema nikakvih negativnih uticaja ili situacije da jedna od dve vrste zvuka nadglasa onu drugu.

Beoplay H6

Slušalice su dizajnirane korišćenjem 40mm drajvera, a jastučići su dizajnirani da obezbede odgovarajući pritisak na vaše uši, ni suviše mali ni suviše veliki.

Beoplay H6

Specifikacije:

  • Proizvođač: Beoplay
  • Model: H6
  • Dimenzije: 197x194x40mm
  • Masa: 230 grama
  • Materijali: aluminijum, koža, tkanina, polimer
  • Drajveri: 40mm

Beoplay H6

Zaključak

Beoplay H6 su slušalice dizajnirane da zvuče toliko dobro kao što izgledaju i podignu vaš doživljaj slušanja muzike na jedan novi nivo. Opremljene su drajverima prečnika 40mm, i jastučićima koji obezbeđuju odgovarajući, optimalni pritisak na uši korisnika. Sa druge strane, bas i visoki tonovi su savršeno optimizovani za najbolji mogući kvalitet zvuka.

Conclusion

Beoplay H6 headphones are designed to sound as good as they look and raise your audio experience up to a higher level. They are equipped with 40mm drivers and ear cushions that provide an appropriate, optimal pressure on the ears. On the other hand, the bass and treble are perfectly optimized for the best possible sound quality.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 300€

istyle.eu/rs/