Besplatna Microsoft Dynamics 365 Business Central Akademija

Lokalna Microsoft kancelarija u Beogradu poziva studente da se prijave na besplatnu Business Central akademiju, koja će se održati u periodu od 8. do 14. aprila 2019. godine. Intenzivnu sedmodnevnu edukaciju, u trajanju od osam sati svakog dana, držaće iskusni stručnjaci iz Microsofta i ovlašćenih partnerskih kompanija u svojim prostorijama na Novom Beogradu.

Na raspolaganju je 15 slobodnih mesta, a očekuju se prijave diplomaca ili apsolvenata – ekonomista, menadžera, informatičara, inženjera, kao i svih onih koji imaju interesovanje i želju da se bave prestižnim i odlično plaćenim poslom implementacije Dynamics NAV ili Dynamics 365 Business Central rešenja.

Microsoft

Microsoft u Srbiji konstantno ulaže i investira u mlade i ambiciozne ljude, sa ciljem da steknu znanje koje je potrebno za početak rada u ovom ERP rešenju. Po završetku Akademije polaznici će biti obučeni i spremni za rad i dalje usavršavanje u implementaciji ovih poslovnih rešenja. S obzirom da postoji nedostatak stručnjaka iz ove oblasti, prisustvo na besplatnoj Business Central akademiji polaznicima može omogućiti da veoma brzo dođu do svog prvog radnog mesta u nekoj od renomiranih Microsoft partnerskih kompanija.

Predavanja će biti na srpskom jeziku i svaki učesnik će imati svoj računar sa pristupom rešenju Dynamics 365 Business Central, kao i ostalim neophodnim sistemima kako bi mogli aktivno da učestvuju.

Svi zainteresovani polaznici mogu se prijaviti na mail NAVAcademy@outlook.com, najkasnije do 17 marta 2019. godine, uz slanje svog CV-a sa propratnim tekstom. U CV-u je obavezno da se navede trenutni status na fakultetu, prosek ocena, uz naglasak na eventualno iskustvo u radu sa nekim ERP rešenjem, kao i šta je to što ih preporučuje za učešće na ovom treningu.

Po završenom treningu svi učesnici će dobiti potvrdu o odslušanom treningu, a biće organizovan i test gde će moći da provere svoje stečeno znanje. Ova akademija je već nekoliko puta organizovana u Srbiji i sa ponosom možemo reći da je oko 80% učesnika vrlo brzo dobilo zaposlenje u nekoj od partnerskih firmi, gde neki od njih danas zauzimaju visoke pozicije.