Bežični Bluetooth zvučnik Ready2Music BT Tower

Ponuda bežičnih zvučnika je sve bogatija a od strane kompanije Reday2Music nam stiže još jedno veoma interesantno rešenje kako u smislu izgleda tako i njegovih karakteristika. Reč je o Bluetooth zvučniku oznake Ready2Music BT The Tower koji karakteriše snaga od 2x3W što je idealno za kućnu varijantu slušanja muzike preko Bluetooth omogućenih uređaja.

Ovaj zvučnik signal dobija preko Bluetooth 2.1 teologije, pokriva frekventni opseg od 90 Hz do 20KHz, dok se napajanje vrši preko ugrađene Li-Ion punjive baterije kapaciteta 500mAh.

Zvučnik omogućava da uživate u najdubljem basu kao i odličnom kvalitetu zvuka uz vrhunski dizajn. Ovaj zvučnik će svakako biti primećen bilo da je u vašem domu ili da ga nosite sa sobom da slušate muziku.

Specifikacije:

  • Bluetooth verzija 2.1
  • Frekventni opseg: 90Hz do 20KHz
  • Snaga 2x3W
  • Baterija: 500mAh
  • Osetljivost: 80dB

Zaključak

Interesantno rešenje za bežičnu reprodukciju zvuka putem Bluetooth tehnologije, omogućava da svoju muziku nosite sa sobom gde god da se krećete i uz to da budete primećeni zbog njegovog veoma interesantnog dizajna. Opremljen je punjivom baterijom pa ne morate da vodite računa o ovoj karakteristici već kada je potrebno samo da je dopunite.

Conclusion

An interesting solution for wireless audio playback via Bluetooth technology allows you to carry your music with you and to be noticed due to its interesting design. It has a rechargeable battery so you do not have to take care of this feature, but only to recharge it when necessary.

Zahvaljujemo se:

Pro Net System d.o.o, Save Kovačevića ulica 2. 2a, 011/3317982