Brend Tesla predstavlja novi TV Tesla S903

20.05.2019, Beograd – Tesla S903 vam nudi mogućnost uživanja u stotinama filmova, serija, TV programa, aplikacija i ceo internet na velikom frameless ekranu. Igrajte se, gledajte YouTube i budite aktivni na Fejsbuku i Tviteru, uz odabrano društvo i mnogo širu sliku na svom televizoru. 8 miliona piksela za jedinstveno iskustvo Tesla S903 televizori opremljeni su 4K UHD ekranima, sa Direct LED pozadinskim osvetljenjem i 3840x2160 rezolucijom. Više od 8 miliona piksela kreira živopisnu, raskošnu sliku jasnih kontrasta, a uz to, MPEG redukcija automatski čisti prikaz na ekranu, posebno kada gledate sadržaje originalno niže rezolucije.

Android sistem za sistematsko uživanje Sertifikovani Android TV 8 maksimalno je prilagođen velikom ekranu i daljinskom upravljaču sa tasterima za direktan pristup YouTube-u i Google Play prodavnici. Uz to, o kompatibilnosti, ažuriranju, bezbednosti i besprekornom radu ovog uređaja brine Google.

Dizajniran da očara Tesla S903 u dom unosi vrhunsku eleganciju sa ekranom bez rama, za maštu i provod bez ograničenja. Uz intenzivan doživljaj omiljenih filmskih avantura i TV programa, ovaj televizor pruža vrhunsku sliku, čak i kada je isključen.

Zvuk koji vas drži na ivici fotelje Ako ste ikada sedeli na ivici fotelje gledajući neki film, znate da je kvalitet zvuka podjednako važan koliko i superiorna slika. Zbog toga su Tesla S903 televizori opremljeni kvalitetnim 2x10W zvučnicima za surround zvuk, uz digitalno stereo pojačalo i podršku za Dolby i DTS tehnologije.

Telefon, tablet i računar na velikom ekranu

Uz pomoć integrisane Chromecast tehnologije, multimedijalne sadržaje koji imate u svom telefonu, tabletu ili računaru sada možete bežično da reprodukujete na velikom 4K UHD ekranu, bez dosadnog prebacivanja na USB fleš memoriju.

Igrice bez granice

Instalirajte omiljene igrice, priključite gamepad i možete da se igrate u stilu prave konzole, ali na velikom ekranu i u punoj gejmerskoj mobilizaciji koju nudi igranje u ovom stilu, uz odlične gejming performanse vašeg TV uređaja.

Televizor na glasu

Koji film želite da pogledate, koju emisiju da ispratite, koju internet stranicu da posetite, koju aplikaciju da učitate? Samo recite, i to doslovno – u mikrofon na daljinskom upravljaču, jer je glasovno pretraživanje mnogo efikasnije i lakše, uz uvek prisutnog Google assistant-a.

Snaga koja pokreće zabavu

Tesla S903 pokreće MediaTek MT5891 Quad core ARM Cortex A53 procesor sa Mali-T860 GPU. Uz 2GB RAM-a, 16 GB interne memorije i kvalitetnu grafiku, hardverska platforma ovog uređaja je dovoljno snažna i za pokretanje zahtevnijih video igrica.

Zbog svega gorenavedenog, nadamo se da ćete uskoro biti u prilici da isprobate Tesla S903 powered by Android TV i uverite se u mogućnosti ovog izuzetnog uređaja. Potražite ga u maloprodajnim objektima naših poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju pronađite na našem web sajtu: www.tesla.info.