Budi i ti deo najvećeg hip hop događaja godine

8. januar 2018, Beograd - Podbrend kompanije Huawei, Honor, pokrenuo je online konkurs u saradnji sa kompanijom Telenor i muzičkom izdavačkom kućom Universal Music pod nazivom Blue Xmas, koji će srećnog dobitnika po izboru predstavnika žirija odvesti na najveći hip hop događaj godine i to u Berlin!

Hip-Hop

Veliki broj vas makar jednom u životu poželeo je da bude na mestu poznate hip hop zvezde i vidi naslovnu fotografiju albuma sa svojim likom. Evo prilike da svi vide ono o čemu dugo sanjate!

Hip-Hop

Svi koji žele da učestvuju u Honor Blue Xmas konkursu potrebno je da naprave fotografiju koju bi, da su muzička zvezda, imali kao fotografiju svog albuma, uploaduju je na Honor mikrosajt www.bluexmas.rs i ostave svoje lične podatke kako bismo vlasnika pobedničke fotografije po završetku konkursa kontaktirali. Poznati Honor ambasadori, muzička zvezda Sajsi MC, fotograf Katarina Batuta i streetball freestyler Nemanja Blažić Tricky, naći će se u ulozi žirija i obaviti težak zadatak odabira pobednika konkursa koji će osvojiti nezaboravno VIP putovanje u Berlin na najveći hip hop događaj godine. Konkurs traje do 10.01.2018.