Budućnost grafičkih tehnologija prikazana na sajmu photokina

Nakon nedavnog globalnog predstavljanja, pionirski i revolucionarni EOS R System, fotoaparat i RF objektivi biće javno izloženi na sajmu Photokina u Kelnu, Nemačka, na Canon-ovom štandu (hala 3, nivo 2) kako bi posetioci mogli da ih dodirnu, isprobaju i iskuse. Tokom trajanja sajma, od srede 26. do subote 29. septembra 2018, Canon će prikazivati svoju do sada najmoćniju liniju, prateći svaki korak fotografskog putovanja nizom grafičkih, štamparskih i video proizvoda, dizajniranih podjednako i za profesionalce i za entuzijaste.

Canon

Canon-ov asortiman fotografske opreme kreiran je uz više od 80 godina tehničke ekspertize, spajajući inovaciju i dizajn sa pionirskim tehnologijama i vrhunskom izradom, kako bi nastali nagrađivani grafički i video proizvodi koji nastavljaju da dostižu savršenstvo u svakoj oblasti. Nakon više od trideset godina od originalnog predstavljanja EOS-a koji je definisao jednu eru, pionirski EOS R System pruža potpuno nov nivo inovacije, omogućavajući bogatije, detaljnije rezultate, sa neuporedivim nivoima oštrine i detalja.

Canon

Uvodeći fotografiju i snimanje filmova u uzbudljivu novu eru, inovativni RF nosač objektiva sistema EOS R projektovan je sa savršenom kombinacijom optičkog, mehaničkog i elektronskog dizajna, kako bi zabeležio jedinstvene trenutke na do sada nemoguće načine. Posetioci Canon-ovog štanda mogu da iskuse izuzetne karakteristike sistema EOS R iz prve ruke, uključujući najbrži automatski fokus na svetu , mogućnosti snimanja u uslovima slabog svetla i impresivne nivoe prilagođavanja.