Budžet-friendly Qnap 003-Bay NAS TS-328 sa više prostora za skladištenje i zaštitu podataka

30% QNAP korisnika odlučilo je da izgradi RAID 5 niz za svoj NAS za veću zaštitu podataka, bolje performanse sistema i dostupniji prostor za skladištenje. Qnap 003-Bay NAS TS-328 je QNAP-ova prva 3-bay NAS, što vam omogućava da napravite RAID 5 niz na vašem NAS-u sa najmanje diskova. Pokreće ga Realtek quad-core RTD1296 procesor, Qnap 003-Bay NAS TS-328 poseduje minimalistički dizajn koji se lako uklapa u vaš dom ili poslovni prostor. Sa različitim multimedijalnim aplikacijama, mogućnostima transkodiranja i sigurnosnim kopiranjem i sinhronizacijom datoteka, Qnap 003-Bay NAS TS-328 obezbeđuje izuzetno ekonomično rešenje za skladištenje, backup, upravljanje fajlovima i deljenje.

Centralno upravljanje multimedijalnim datotekama

Možda imate dosta fotografija ili video zapisa koji se šire preko uređaja, što je teško upravljati i napraviti rezervne kopije. Sa Qnap 003-Bay NAS TS-328 centralno možete napraviti rezervne kopije i upravljati svim datotekama i lako ih deliti sa drugima. Sa novom verzijom File Station-a (QTS 4.3.4), direktno možete pristupiti fotografijama i video zapisima na vašem mobilnom uređaju tako što ćete ga povezati na Qnap 003-Bay NAS TS-328 preko USB-a. Možete čak koristiti i Qphoto mobilnu aplikaciju za snimanje fotografija ili snimanje video zapisa i direktno ih postaviti na Qnap 003-Bay NAS TS-328 radi veće zaštite kako biste sačuvali memorijski prostor na mobilnom uređaju.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Realtek quad-core procesor

Qnap 003-Bay NAS TS-328 pokreće Realtek RTD1296 quad-core 1.4 GHz procesor sa 2GB DDR4 memorijom. Obezbeđuje dva 1GbE porta i disk jedinice SATA 6Gb/s, pružajući do 225MB/s brzine čitanja/pisanja. Qnap 003-Bay NAS TS-328 takođe ima dva USB 3.0 porta i jedan USB2.0, što vam omogućava da lako prenosite velike medijske datoteke preko uređaja preko USB veze.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Zaštitite podatke sa snimcima

Snimci pomažu u zaštiti podataka tako što će u potpunosti snimati stanje sistema NAS-a i metapodatke. Ako dođe do greške, možete koristiti snimke da biste brzo vratili sistem u njegovo normalno stanje. Snimci QNAP-a su blokirani i snimaju samo izmenjene podatke. Ovo ne samo da čuva prostor za skladištenje, već i smanjuje vreme potrebno za pravljenje rezervnih kopija i obnavljanje podataka.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Video transkodiranje u realnom vremenu

Qnap 003-Bay NAS TS-328 podržava 4K H.264 / H.265 hardversko dekodiranje i transkodiranje u realnom vremenu, što vam omogućava pretvaranje video zapisa u univerzalne formate datoteka koje se mogu glatko reprodukovati na više uređaja. Zbog toga možete jednostavno deliti filmove ili putne video zapise sačuvane na vašem NAS-u za svoju porodicu i prijatelje putem deljenih veza i mogu uživati u gledanju video-snimaka bez problema u bilo kom trenutku i bilo gde.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

SSD keš memorije

Qnap 003-Bay NAS TS-328 podržava SSD keširanje da bi u velikoj meri povećao performanse IOPS zapremina memorije i povećao operativnu efikasnost. Savršen je za poboljšanje celokupnog toka rada IOPS-zahtevnih aplikacija i omogućava najbolje od troškova i performansi kombinovanjem SSD-ova sa HDD-ovima.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Automatizujte svakodnevne zadatke pomoću IFTTT agenta

QNAP IFTTT Agent integriše popularnu uslugu za automatizaciju veba IFTTT (Ako je to onda to), omogućavajući vam da kreirate skoro neograničen broj automatizovanih tokova posla. Jednostavno povežite svoj IFTTT nalog sa vašim Qnap 003-Bay NAS Qnap 003-Bay NAS TS-328 i postavite okidače i radnje. Na primer, ako postavite okidač kao "Svaka nova fotografija na telefonu" i akcija kao "Upload the photo to QNAP NAS", onda će se sve fotografije snimljene pomoću vašeg telefona automatski otpremiti u Qnap 003-Bay NAS TS-328.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Povećajte produktivnost

Operativni sistem koji upravlja aplikacijom pruža rešenja za pojednostavljivanje sigurnosne kopije datoteka, upravljanja, pretraživanja i još mnogo toga. Sa File Station-om možete pogledati svoje NAS datoteke i pristupati datotekama sa USB uređaja za skladištenje podataka, OCR Converter vam omogućava da izvućete tekst iz slika, Qfiling pomaže u automatizaciji organizacije datoteka, a Qsirch pomaže u brzom pronalaženju datoteka.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Podržava panoramske fotografije i video zapise u 360 stepeni

QNAP NAS sada podržava popularni format snimanja panorame od 360 stepeni! Klikom na dugme za prikaz panoramske slike od 360 stepeni, ove fotografije i video zapisi biće prikazani kao panoramske medijske datoteke u 360 stepeni. QNAP mobilne aplikacije Qfile, Qphoto i Qvideo takođe podržavaju prikaz 360-stepenog formata.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Elegantan izgled

Qnap 003-Bay NAS TS-328 poseduje elegantan elegantan izgled sa konceptom industrijskog dizajna koji obezbeđuje bolje hlađenje za NAS. Instalacija čvrstog diska manje od 3,5 inča omogućava lakše podešavanje i održavanje sistema, dok LED diode na prednjoj strani pomažu u pregledu statusa sistema.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Sigurnosna kopija i pristup na više tačaka

Sa integrisanom sigurnosnom kopijom podataka, obnavljanjem i sinhronizacijom, Hybrid Backup Sync vam pomaže da jednostavno napravite rezervnu kopiju ili sinhronizujete podatke na Qnap 003-Bay NAS TS-328 sa drugim QNAP NAS, USB memorijom (jednim dodirom) ili oblakom. Sa Qsinc-om, takođe možete pristupiti vašim NAS datotekama sa računara, prenosnih računara ili mobilnih uređaja povezanih sa Qnap 003-Bay NAS TS-328 u bilo kom trenutku.

Qnap 003-Bay NAS TS-328

Kontejnerske aplikacije

Container Station integriše LXC i Docker tehnologije lagane tehnologije za virtuelizaciju. Aplikacije možete da preuzmete iz ugrađenog Docker Hub-a da biste lako uvezli / izvozili aplikacije za kontejnere i upravljali kontrolama pristupa, uživajući u prednost jednostavne instalacije, prenosivosti i visokih performansi.

Zaključak

Budget-friendly RAID 5 NAS, pokreće Realtek quad-core RTD1296 procesor, minimalistički dizajn koji lako možete uklopiti u kućnom ili poslovnom okruženju. Obezbeđuje izuzetno ekonomično rešenje za skladištenje, backup, upravljanje fajlovima i deljenje.

Conclusion

Budget-friendly RAID 5 NAS, powered by a Realtek quad-core RTD1296 processor, the Qnap 003-Bay NAS TS-328 features a minimalist design that easily fits into your home or commercial space. Provides a highly cost-effective solution for storage, backup, file management, and sharing.

MikroPrinc

Preporučena MP cena:

35,999.99 dinara (sa zaračunatim PDV-om)