Canon Europe predstavlja najnoviju ponudu PIXMA inkdžet štampača i novu liniju CanoScan skenera

Beograd, 10. avgust 2018. – Canon Europe je predstavio novu liniju PIXMA inkdžet štampača i pametni skener. Ova svestrana ponuda štampača i skenera može zadovoljiti sve vaše kreativne potrebe, i kod kuće i na poslu. Ovi uređaji odnedavno su kompatibilni sa servisom Amazon Alexa. To znači da je sada moguće izdavati govorne komande poput: “Alexa, start Canon Printer” (Alexa, pokreni Canon štampač) i “Print a colouring sheet 1 ” (štampaj stranicu bojanke) i to uređaju Amazon Echo ili drugim uređajima koji podržavaju Alexa-u. Uz to, putem govorne aktivacije korisnici mogu da provere status svog štampača, npr. preostali nivo mastila.

Canon PIXMA inkdžet štampači

Canon PIXMA TS8250 – vrhunske fotografije iz uređaja „sve u jednom“ sa 6 mastila i mogućnošću bežičnog povezivanja

Canon PIXMA TS8250 štampač je „sve u jednom“ (All-In-One) proizvod modernog izgleda koji izrađuje fotografije visokog kvaliteta, savršen za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Nudi šest zasebnih mastila uključujući foto plavu i lako bežično povezivanje, pa korisnici mogu da štampaju izuzetne fotografije bez okvira veličine do A4.

Ovaj svestrani i kompaktni inkdžet štampač nudi povezivanje sa servisom PIXMA Cloud Link putem aplikacije Canon PRINT (iOS/Android).

Njegova brzina štampe je do 15 crno-belih slika u minuti i 10 slika u boji u minuti. PIXMA TS8250 može u nekoliko sekundi da stvori fotografiju bez okvira dimenzija 4x6 inča. Tu je i dvostrano umetanje papira radi praktične svestranosti zajedno sa neobaveznim XL i XXL ketridžima 2 koji će vam dodatno pomoći da smanjite troškove štampe.

Canon

Ekran na dodir dijagonale 10,8 cm i višenamenska fioka štampača PIXMA TS8250 Series će se svideti svim kreativcima. Dodatak nalepnica za nokte će pružit tinejdžerkama koje žele da kreiraju sopstvene personalizovane ukrase za nokte sate umetničke zabave. Za to će moći da koriste specijalizovanu aplikaciju Nail Sticker koja će biti dostupna za iOS i Android od kraja novembra 2018.

Canon PIXMA TS6250 – kompaktni i povezani multifunkcionalni štampač savršen za porodicu

Radite pametno sa ovim kompaktnim „sve u jednom“ PIXMA štampačem savršenim za kućnu upotrebu. Canon PIXMA TS6250 je savršen za čuvanje sitnih detalja na fotografijama i stvaranje dokumenata profesionalnog izgleda pomoću specijalizovanog pigmentnog crnog mastila posebno rezervisanog za oštru reprodukciju crnog teksta. Pomoću povezivanja putem opcije Wi-Fi i korišćenja aplikacije Canon PRINT (iOS/Android) koja je dostupna za besplatno preuzimanje, moguća je kontrola štampača preko pametnog uređaja kao i pristupanje popularnim servisima u oblaku preko opcije PIXMA Cloud Link.

Canon

Štampa sa uređaja PIXMA TS6250 je intuitivna i laka zahvaljujući ekranu na dodir dijagonale 7,5 cm – pokretanje štampe i skeniranja traje tek nekoliko sekundi. Uz pet zasebnih mastila, automatska dvostrana štampa i štampa fotografija bez okvira do veličine A4, ovaj uređaj nudi zaista vrhunske rezultate bogatog izgleda.

Canon PIXMA TR4550 – kompaktni multifunkcionalni štampač za kućne kancelarije

Kompaktan i lepog izgleda, ovaj multifunkcionalni štampač može da kopira, skenira i faksira višestranične dokumente pomoću automatskog mehanizma za uvlačenje dokumenata (ADF-a) u koji stane 20 listova. Štampač Canon PIXMA TR4550 odlikuje velika produktivnost i lako bežično povezivanje, pa će savršeno odgovarati svakoj kućnoj kancelariji. Sa PIXMA TR4550 štampačem mogu se povezivati i uređaji sa podrškom za Amazon Alexa-u, nakon čega se putem govornih komandi mogu štampati spiskovi za proveru i šabloni ili proveriti nivo mastila i status štampača.

Canon

Aplikacija Canon PRINT se može koristiti za štampu, skeniranje i kopiranje i bez uključivanja računara, sve radi optimizacije efikasnosti – potreban je samo pametni telefon. S druge strane, bez aplikacije Canon PRINT uređajem PIXMA TR4550 Series se može upravljati pomoću opcija AirPrint (iOS) ili Mopria (Android), a kad nije dostupan ruter za internet, i dalje možete štampati uz pristup opciji Wireless Direct. Mogućnost povezivanja sa oblakom 3 omogućava skeniranje dokumenata između ostalog na Google Drive i u Dropbox pomoću opcije PIXMA Cloud Link. Opcija kopiranja ličnih karata omogućava skeniranje obe strane lične karte na istu stranicu radi brže obrade.

Canon CanoScan položeni skener

Canon CanoScan LiDE 300 – kompaktan i jednostavan za korišćenje, savršen skener za kuću i kancelariju

Elegantan, kompaktan i lepog izgleda, Canon CanoScan LiDE 300 je lagani A4 položeni skener sa Canon optimizovanim EZ tipkama za brz rad, čime je ovo savršena prilika za dobijanje skenova visoke rezolucije kod kuće ili u kancelariji.

Canon

Skeniranje dokumenata vrhunskog kvaliteta i rezolucije do 2400x4800 tpi gotovo je za nekoliko sekundi (sken A4 s 300 tpi za 10 sekundi). CanoScan LiDE 300 se može lako premeštati u kućnom ili kancelarijskom prostoru jer ne zahteva zasebni kabl za napajanje, nego se jednostavno spaja sa PC-jem ili prenosnim računarom preko USB kabla.

Četiri tipke EZ za rukovanje olakšavaju skeniranje u PDF ili e-poštu uz mogućnost kopiranja ili pokretanja automatskog skeniranja bez prolaska kroz složene menije. Uz to, opcije automatske popravke dokumenata i fotografija (Auto Document Fix i Auto Photo Fix 5 ) nude trenutno prepoznavanje dokumenata, čime se opet štede vreme i trud za fokusiranje na važne zadatke. Štampači Canon PIXMA TS8250, PIXMA TS6250 i PIXMA TR4550, kao i skener CanoScan LiDE 300 biće dostupni od septembra 2018.