Canon je postigao značajan uspeh u industriji štampe širokog formata instalacijom 10.000 uređaja sa Océ CrystalPoint tehnologijom

Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, sa ponosom objavljuje da je njegova Océ CrystalPoint tehnologija postigla značajan uspeh, jer je širom sveta instalirano 10.000 Océ ColorWave uređaja koje pokreće ova tehnologija. Predstavljanje Océ CrystalPoint tehnologije 2008. godine označilo je stvaranje Océ ColorWave portfolia, linije svestranih i visoko produktivnih kolor štampača širokog formata. Uz Océ CrystalPoint tehnologiju korisnici uživaju u najboljim karakteristikama i ink-džeta i tonera, uključujući jasne, veoma kvalitetne i vodootporne kolor i crno-bele otiske, čak i na ekonomičnim medijima bez premaza i recikliranom papiru. Idealna je za širok raspon upotrebe, uključujući CAD crteže, karte i postere. Izdržljivi, trenutno suvi otisci su savršeni za kratkotrajnu upotrebu van zatvorenih prostorija.

Océ ColorWave 500 i 700 predstavljaju treću generaciju štampača baziranih na Océ CrystalPoint tehnologiji. Dizajnirani su da omoguće celi niz primena u kojima se traži visok kvalitet, pa su idealni za pružaoce usluge štampe, interne ili udaljene radne grupe i centralne štamparske prostorije. Océ ColorWave 500 ima podršku za CAD, mape i aplikacije koje se koriste u proizvodnoj industriji, arhitekturi, građevinarstvu, dizajniranju i reprografiji.