Canon Legria HF R76 kamkorder za FullHD video snimke punog sjaja

Kompaktni, laki za korišćenje WiFi i NFC omogućeni kamkorder obezbeđuje odličan kvalitet video snimaka zahvaljujući moćnim tehnologijama koje čine da vaši video snimci izgledaju najbolje moguće.

Canon Legria HF R76

Uživajte u prijatnom snimanju i jednostavnom, intuitivnom kontrolisanju prstima preko velikog, kapacitivnog ekrana osetljivog na dodir. Istovremeno možete da snimate u AVCHD i MP4 formatima i povezujete kamkorder sa smart uređajima koristeći WiFi i NFC konektivnost za daljinsko snimanje ili razmenu MP4 fajlova sa prijateljima ili putem društvenih mreža.

Canon Legria HF R76

Mnoštvo moćnih tehnologija osiguravaju vrhunski kvalitet FullHD video sadržaja bez obzira šta snimate. Ovde pre svega mislimo na velika 57x napredna zum sočiva. Za dramatične detalje dostupne su opcije usporenog i ubrzanog snimanja kao i mogućnosti dodavanja zabavnih efekata korišćenjem Touch Decoration opcije.

Canon Legria HF R76

Načinite zvuk u okviru vaših klipova jednako dobrim kao što je i video odabirom Audio Scene opcije koja nudi pet prethodno podešenih režima i automatski optimizuje audio podešavanja tako da se ona savršeno uklapaju sa scenom koju snimate.

Canon Legria HF R76

Kamkorder je opremljen velikim 3.0 inčnim ekranom koji omogućava da na njemu savršeno vidite sve ono što želite da snimite. Kamkorder snima FullHD video, dok se povezivanje izvodi preko microHDMI, NFC konekcija.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Canon
  • Model: Legria HF R76
  • Dimenzije: 116x58x53
  • Masa: 240 grama
  • Tip: Digitalni
  • Senzor: CMOS
  • Broj piksela senzora: 3.28MP
  • Optički zum: 32 puta
  • Dijagonala ekrana: 3.0 inča
  • Rezolucija videa: 1920x1080 piksela

Zaključak

Canon Legria HF R76 je veoma dobar kamkorder koji nudi mogućnost snimanja videa u FullHD rezoluciji. Kamkorder je opremljen moćnim zum sočivima kao i mnoštvom tehnologija koje imaju za cilj da snimanje video sadržaja načine što lakšim kao i zabavnim. Kamkorder nudi opciju da bežičnim putem prebacujete sadržaje bilo na uređaje, bilo na društvene mreže.

Conclusion

Canon Legria HF R76 is a very good camcorder that offers the ability to record videos in FullHD resolution. It is equipped with a powerful zoom lens and a myriad of technologies that make recording video contents easier and funnier. This camcorder offers wireless data transfer to content devices or a social network.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 450€

gigatronshop.com