Canon na 38. sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA 2016.

28.09.2016 - Kompanija Canon je ovogodišnji domaćin 38. međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima, koji će trajati do 1. oktobra u Beogradu.

Sajam Grafima 2016. svečano su otvorili Ministar u Ambasadi Japana u Srbiji, gospodina Masahiro SUGA i domaćin sajma, Rob Koenen, regionalni menadžer prodaje rešenja produkcione štampe u kompaniji Canon.

Canon

Grafima sajam je od velikog značaja za Canon jer imamo priliku da na jednom vrlo značajnom događaju predstavimo naš portfolio proizvoda za štampanje, jer su naši potrošači više obavešteni o tome da Canon ima fantastičan portfolio fotoaparata i kamera, pa je ovo prilika da predstavimo i naše odlične štamparske mašine. Štampa je dobila svoja nova „krila“, a to je uvezivanje štampe i novih medija, a to je ono u čemu je i Canon najbolji – izjavio je Rob Koenen, regionalni menadžer prodaje rešenja produkcione štampe u kompaniji Canon.

Canon će na ovom sajmu predstaviti svoj portfolio business-to- business (B2B) uređaja i usluga, sa posebnim naglaskom na brze štamparske mašine iz serije imagePRESS, plotere i štampače velikog formata iz serije imagePROGRAF i seriju pod brandom Océ kojeg je Canon pre nekoliko godina kupio i integrisao u svoju ponudu, jačajući svoje prisustvo na ovom tržištu.

Posetiocima sajma Canon će prikazati kancelarijski štampač imageRUNNER ADVANCE 8595 Pro – monohromatski uređaj A3 formata izuzetnih performansi koji može odštampati do 95 strana po minuti nudeći podršku za različite vrste medija, kao i ukupan kapacitet do 7700 listova papira. Na sajmu će biti izložena i digitalna štamparska mašina u boji imagePRESS C700 koja nudi potpuno novi nivo kvaliteta i produktivnosti uz izuzetan kvalitet slike, vrlo precizno registrovanje i inovativni Consistently Vivid (CV) toner. Društvo će mu praviti Océ VarioPrint 6160 Ultra, crno-bela štamparska mašina, takođe vrlo visokih performansi.

Na polju štampe širokog formata na Grafimi prikazati će biti prikazani i uređaji Océ ColorWave 700 i PlotWave 365, kao i imagePROGRAF iPF770, iPF830 i iPF4000 kojima će demonstrirati svestranost, snagu i važnost štampe ovog formata kada su u pitanju grafička umetnosti, POS materijal i tehnička primena.

Canon će na svom štandu prikazati i brojne alate koji korisnicima nude podršku i omogućuju im da dobiju najveću moguću vrednost iz svoga ulaganja u Canonova rešenja i opremu. Među tim alatima nalaze se i INSIGHT izveštaji koji donose detaljan uvid u trenutno stanje na tržištu i preporuke koje korisnicima mogu pomoću da unaprede svoje poslovanje.

Canon je vođen jedinstvenom poslovnom filozofijom Kyosei, što znači „živeti i raditi zajedno za opšte dobro“, dok je kompanija, kao pionir IMAGE tehnologije, tokom proteklih 80 godina bila u poziciji da ponudi mnoge revolucionarne proizvode kada je u pitanju grafička i kancelarijska tehnologija. Odsek za profesionalnu štampu stvoren je 2006. i nudi pristup koji je u potpunosti okrenut ka korisniku koji se sastoji od rešenja i proizvoda vodećih na tržištu, kao i inovativnog programa razvoja poslovanja (EBBP) koji omogućavaju korisnicima da u potpunosti iskoriste svoje ulaganje.