Canon predstavlja najnovije izdanje svoje platforme treće generacije imageRUNNER ADVANCE

Canon Europe, svetski lider u grafičkim rešenjima, s ponosom najavljuje sledeće izdanje svoje treće generacije platforme imageRUNNER ADVANCE sa novom verzijom 3.8 firmvera. Ovaj obiman portfolio koji se sastoji od 26 proizvoda i 7 serija nudi najsavremeniju bezbednost i intuitivan interfejs u okviru svih uređaja. Ovo 3. izdanje platforme treće generacije razvijeno je imajući na umu Canon-ovu kompletnu lepezu multifunkcijskih štampača (MFP), a pruža unapređenja u okviru svakog uređaja u nagrađivanoj imageRUNNER ADVANCE seriji.

Canon imageRUNNER ADVANCE

S obzirom da zaštita podataka postaje sve važniji prioritet za firme svih veličina, 3. izdanje serije imageRUNNER ADVANCE donosi niz preventivnih mera kako bi kompanijama omogućilo da se izbore sa sigurnosnim ranjivostima. Nastavljajući Canon-ovu tradiciju ponude najboljih sigurnosnih rešenja u klasi, najnovija generacija uređaja i dalje integriše veoma važne bezbednosne funkcije iz prethodnih izdanja, uključujući enkripciju hard disk drajva (HDD Encryption) sa FIPS140-2 validacijom za automatsku enkripciju podataka.

Canon imageRUNNER ADVANCE

Dodatne bezbednosne funkcije sada uključuju i verifikaciju sistema prilikom pokretanja. Korisnici mogu bezbedno otvarati programe na osnovu funkcije Root of Trust (ROT). Ova ugrađena bezbednosna funkcija sprečava da napadači mogu da zaobiđu bezbednosne mehanizme MFP-ova, koji sadrže neke od najvrednijih informacija organizacija.

Canon imageRUNNER ADVANCE

Najnoviji uređaji imageRUNNER ADVANCE intuitivno su dizajnirani za optimalno korisničko iskustvo. Novi osnovni korisnički interfejs pruža prilagodljivo i fleksibilno iskustvo, što omogućava optimizaciju zadataka i tokova posla. Kombinujući funkcije glavnog menija sa brzim menijem (Quick Menu) i novom funkcijom vremenske ose, najnovija platforma omogućava uređajima da čuvaju ponašanje korisnika, što pruža prečice za prethodne poslove ili poslove koji se ponavljaju.

Odgovarajući na potrebe firmi da poboljšaju agilnost i sposobnost da rade sa bilo kojeg mesta, uređaji će biti opremljeni funkcijom QR-Code Direct Connection, što omogućava iOS korisnicima da podese Wi-Fi za direktnu konekciju bilo pomoću podrazumevane iOS aplikacije za kameru ili funkcije kamere softvera Canon PRINT Business (CPB), što poboljšava mobilnu interakciju i fleksibilnost. OCR režim dostupan je tokom skeniranja kako bi se obezbedilo precizno prepoznavanje 25 evropskih jezika. Ova napredna personalizacija i mogućnost povezivanja u okviru celokupnog portfolija uređaja predstavlja znatno unapređenje produktivnosti za celokupnu radnu snagu.