Canon predstavlja štampač 4-u-1 sa punjivim ketridžom PIXMA G4400

Beograd, 5. decembra 2016. - Canon je predstavio svoj novi štampač 4-u- 1 –PIXMA G4400. On je savršen za male kompanije ili kućne kancelarije i najnoviji je proizvod u Canonovoj liniji štampača s pravim sistemom neprekidnog punjenja mastilom (Genuine Continuous Ink Supply System, CISS) jer koristi punjive ketridže za mastilo za štampu velike količine dokumenata, čime se znatno smanjuju troškovi kupovine i zamene tonera. Uz ispis maksimalno 7.000 stranica iz jednog kompleta bočica s mastilom u boji 1 novi štampač nudi izuzetno nisku cenu štampe po stranici. Osim što su cenovno ekonomični, odštampani dokumenti odlikuju se i izuzetno visokom kvalitetom pri čemu crno mastilo s pigmentom stvara oštar tekst, a mastila u boji živopisne tonove kod dokumenata i fotografija.

Canon PIXMA G4400

Za kopiranje, faksiranje i skeniranje velikih količina dokumenata PIXMA G4400 dolazi s automatskim uvlakačem dokumenata koji ima kapacitet od 20 listova, pa možete brzo i lako kopirati i skenirati velike dokumente.

Kvalitetan ispis koji štedi novac i vreme

PIXMA G4400 koristi sistem trajne glave za ispis sa Canonovom tehnologijom FINE da bi uvek ispisivala u visokom kvalitetu, a tu su i tehnologije koje sprečavaju da vazduh ulazi u cevčice kojima prolazi mastilo, čime se osigurava pouzdanost i stabilnost prilikom ispisa velikih količina dokumenata. Modul za štampu omogućava glatke prelaze i ispis sitnih detalja, što je savršeno za složene dokumente kao što su oni iz područja grafičkog dizajna ili predivne fotografije, uključujući ispis bez margina u dimenzijama 4x6” i kvadratne slike 5x5” u stilu društvenih mreža.

Canon PIXMA G4400

Dizajn sa integrisanim kertridžom mastila smeštenim spreda radi lakog pristupa i brzine korišćenja omogućava da trenutno vidite koliko je mastila preostalo. Kad dođe vreme za dopunjavanje, jedinstveni Canonov dizajn bočice pobrinuće se da to uradite brzo i bez prosipanja. PIXMA G4400 ima i LCD ekran koji pomaže pri postavljanju, povezivanju i potvrđivanju da je mastilo ispravno napunjeno.

Sloboda povezivanja

Za laku bežičnu štampu PIXMA G4400 je opremljena WiFi-jem uz podršku za Apple Airprint, servis Mopria za Android, Windows 10 Mobile ili preko besplatne aplikacije Canon PRINT kompatibilne sa sistemima iOS i Android. Ako pak želite da radite od kuće, štampač vam omogućava slanje skeniranih dokumenta direktno na povezani uređaj. Kad niste u kancelariji ili kod kuće, štampa u Cloud sistemu preko aplikacije Canon PRINT omogućava slanje dokumenata i fotografija na štampanje s bilo kog mesta na svetu i daljinsku štampu s popularnih servisa kao što su Instagram, Google Drive, Facebook, Dropbox i slični.

Jednostavna kreativnost

Da biste napravili korak dalje u domenu štampe, PIXMA G4400 je kompatibilna s Canonovim softverom Easy-PhotoPrint+. Taj softver je dostupan preko tableta ili web browser-a, a pristupa vašim fotografijama i omogućava uređivanje kreativnih projekata kao što su čestitke ili kalendari pre štampanja. Novi štampač dolazi i sa Canonovim softverom My Image Garden koji pomaže da jednostavno organizujete i štampate fotografije. Možete pristupiti i softveru Creative Park koji je optimizovan za upotrebu na PC-jima i pametnim uređajima, a pomaže u štampi različitih formi, uključujući rukotvorine, pa čak i papirnate ukrase s puno detalja.

Najvažnije karakteristike proizvoda:

  • višefunkcijski štampač 4-u- 1 s automatskim uvlakačem dokumenata sa 20 listova
  • niski troškovi štampe: u boji 7.000 stranica, crno-belo 6.000 stranica
  • WiFi štampa i štampa iz oblaka uz korišćenje „pametnih“ uređaja
  • fotografije bez margina dimenzija 10x15 cm (4x6”) za oko 60 sekundi
  • crno mastilo sa pigmentom za oštar tekst i mastilo u boji za živopisne fotografije
  • LCD ekran za brzo i lako upravljanje