Cooler Master Sentinel III igrački miš sa 16.8 miliona boja pozadinskog osvetljenja

Ako ste strastveni igrač svesni ste da je miš jedan od vaših najvažnijih alata, jedan od miševa koji će vas svakako načiniti boljim igračem jeste Cooler Master Sentinel III miš koji donosi mnoštvo unapređenja u odnosu na prethodnu generaciju.

Cooler Master Sentinel III

Ovaj miš poseduje unapređeni dizajn koji omogućava da ga lakše uhvatite i držite , te pozadinsko osvetljenje koje je dostupno u neverovatnih 16.8 miliona nijansi boja. Sentinel III takođe donosi unapređeni intuitivni softver kao i matirati sloj sa akrilnim top panelom.

Cooler Master Sentinel III

Miš je opremljen Avago 3988 senzor koji nudi koji nudi savršeno pomeranje piksela i omogućava visoke brzine do 6400 DPI. Takođe, korisnik je u mogućnosti da menja DPI u hodu u koracima 400/1200/4000/6400.

Cooler Master Sentinel III

Specifikacije:

Proizvođač: Cooler Master

  • model: Storm Sentinel Advance III SGM-6020-KLOW1
  • Prilagođen: Desktop
  • Tip: Klasičan
  • Senzor: Optički
  • Priključak: USB
  • Prenos: Žični

Zaključak

Miš za pasionirane igrače koji će vam zahvaljujući svom senzoru i tasterima omogućiti da steknete prednost u odnosu na ostale igrače. Miš karakteriše vrhunski senzor koji nudi brzinu do 6400 DPI, a tu je i pozadinsko osvetljenje u 16.8 miliona boja.

Conclusion

This gaming mouse will enable you to gain an advantage over the other gamers thanks to its sensor and buttons. The mouse has a superior sensor which offers up to 6400 DPI speed, and backlighting with up to 16.8 million colors.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jan 2016): oko 85€

gigatronshop.com