Crvena zvezda esports objavila partnerstvo sa kompanijom Rakuten Viber!

BEOGRAD, 5. avgust 2019. – Jedna od najvećih esport organizacija na Balkanu i omiljena globalna aplikacija za razmenu poruka zajednički predstavili nove Viber stikere posvećene navijačima “crveno-belih” iz celog sveta.

Ljubitelje crveno-bele boje i gejminga obradovaće vest da je Crvena zvezda esports predstavila svoj prvi Viber stiker paket, prepun raznovrsnog sadržaja za strastvene poklonike ovog takmičenja, koji će četovanje i navijanje učiniti još zanimljivijim! Popularni gejming izrazi, omiljeni navijački slogani i likovi Alekse DoubleAim Stankovića, Marka Beki Bezbradice, najboljeg FIFA igrača sa ovih prostora Miloša Brstimir Majdevca, jutjubera Crnog i Laure i ostalih krase prvo izdanje već izuzetno popularnih Zvezdinih esports stikera na Viberu.

Crvena zvezda esports omogućila je navijačima da sada svoju strast i posvećenost klubu izraze i kroz deljenje likova svojih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u besplatnom paketu stikera na Viber platformi, koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta.

“Veoma nam je drago što smo otpočeli saradnju sa Rakuten Viberom. Verujemo da će ovi stikeri značajno doprineti još višem nivou aktivnosti naše crveno-bele zajednice predstavljene na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu i da će naši navijači širom sveta biti još više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub”, izjavio je Miloš Krivokapić, sekretar esports tima Crvene zvezde.

“Osim što je poznata kao omiljena aplikacija za razmenu poruka, Viber predstavlja i raznovrsnu platformu koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija - Viber Zajednice - povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Viber zajednica Crvena zvezda esports tima neće biti namenjena samo navijačima crveno-belih - već svima koja prate dešavanja vezana za esports scenu”, dodao je Miloš Krivokapić.

“Partnerstvo sa Crvena zvezda esports timom vidimo kao sjajnu priliku da prikažemo naše mogućnosti sve većoj esports publici i nastavimo da gradimo mostove koji povezuju timove sa njihovim navijačima. Članovi posvećene Zvezdine esports Viber Zajednice moći će da dobiju sve važne informacije o događajima i turnirima uz samo jedan klik, kao i da direktno komuniciraju i razmenjuju utiske sa drugim navijačima srodnih interesovanja - na zabavan i podsticajan način”, naglasila je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja kompanije Rakuten Viber za Centralnu i Istočnu Evropu.