Dell Alienware Alpha igrački sistem sa mogućnošću korišćenja Xbox kontrolera

Dell Alienware Alpha Gaming je igrački sistem kompanije Dell koji donosi najbolju kombinaciju Windows karakteristika i novih unapređenja koja ćete voleti. Ekstremno kompaktni dizajn ovog modela i neočekivana snaga će promeniti način na koji posmatrate desktop igranje.

Dell Alienware Alpha

Jednostavno i brzo možete da preuzmete sve igre koje želite na Alpha sistem uz samo nekoliko klikova. Sve vaše igre su uskladištene na računaru i ažurirane te spremne za igranje u svakom momentu.

Dell Alienware Alpha

Bez obzira da li želite da pristupe Steam, Origin ili GoG platformi i igrate igre uz pomoć opcionog Xbox kontrolera ili putem tastature/miša u desktop režimu možete da uživate u vrhunskoj slici u FullHD rezoluciji.

Dell Alienware Alpha

Ovaj sistem je baziran na NVIDIA Maxwell grafičkoj arhitekturi sa 2GB video memorije na raspolaganju, a Alpha može po grafičkim performansama bez problema da nadmaši sisteme u okviru kojih je implemenitrano GTX 860M grafičko rešenje.

Sa druge strane, Intel procesori četvrte generacije omogućiće vam da igrate fantastične igre. Posebna prednost ovog sistema je u činjenici da korisnici mogu da pristupe različitim elementima hardvera pa ako želite možete da ažurirate procesor ili sistemsku memoriju za bolje performanse u igrama.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Dell
  • Model: Alienware Alpha Gaming
  • Operativni sistem: Windows 8.1 Home
  • Procesor: Intel Core i3.4130T
  • RAM memorija: 4GB
  • Hard disk: 500GB
  • Ostalo: Xbox kontroler

Zaključak

Dell Alienware Alpha je odličan igrački sistem dizajniran da ga koristite uz različite igračke platforme. Opremljen je Intel Core i3 procesorom i sa 4GB sistemske memorije, ali uz mogućnost ažuriranja hardvera. Ovaj model je dizajniran u saradnji sa kompanijom Microsoft i može da se koristi i uz Xbox kontroler za unapređeno igračko iskustvo.

Conclusion

Dell Alienware Alpha is a great gaming system designed to be used with different gaming platforms. It is offering Intel Core i3 processor and 4GB of RAM as well as the ability of updating hardware. This model is designed in collaboration with Microsoft and can be used with the Xbox controller for improved gaming experience.

Zahvaljujemo se:

Laptop Plaza, Katanićeva 1, 011/3087693

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 640€

laptopplaza.rs