Dell Urban Toploader

Odlična Dell-ova torba za 15.6" laptopove koja je odličnog kvaliteta izrade i modernog dizajna. U njoj ima dosta prostora koji je odlično iskorišćen, pa će biti logičan izbor za one koji vole dosta toga da ponesu sa sobom.

Poznato je da proizvođači laptopova imaju i dosta raznoliku dodatnu opremu od koje su torbe i rančevi obično i najpopularniji. Dell kao jedan od vodećih u kategoriji prenosnih računara na raspolaganju ima dosta veliki broj raznih torbi različite namene, tako da je lako pronaći dobru torbu. Poznato je da su modeli poznatijeg imena i nešto skuplji od proseka, no najčešće se ta razlika itekako isplati kada se pogleda kvalitet izrade. Urban Toploader torba je modernog dizajna i namenjena onima koji su stalno u pokretu i kojima treba izdržljiva torba za svakodnevnu upotrebu.

Ključne karakteristike

  • Kvalitetna izrade
  • Moderan dizajn

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 15.6"
  • Dimenzije: 41 x 30.50 x 8.2 cm

Dell Urban Toploader

Po dimenzijama, ova torba odgovara laptopovima dijagonale od 15.6", stim što je za nijansu šira od onoga što se najčešće može videti u ovoj kategoriji. Spolja, torba je crne boje, sa crvenim detaljom napred koji pravi veliku razliku u odnosu na klasične torbe koje su potpuno crne. Napravljena je od izdržljivog najlona koji se teško haba i lako održava, dok su ručke za nošenje presvučene neoprenom koji je dosta udobniji za držanje. Pored ručki, torba ima i kaiš za preko ramena, sa kvalitetno urađenim ojačanjem za rame. Da bi nošenje bilo što udobnije, postoji i podešavanje po obimu. Generalni utisak je da je torba izuzetno dobrog kvaliteta izrade i tu nema nikakve dileme, znatno iznad proseka, što isto važi i za završnu obradu. Da je reč o Dell torbi, vidi se samo po maloj oznaci u donjem desnom ćošku prednje strane.

Sa prednje strane imamo jedan uzani horizontalni džep (sa crvenim graničnikom) koji se zatvara ziperom, kao i standardni džep koji zauzima skoro celu površinu prednje strane (takođe se zatvara ziperom). Pozadi su uzana pregrada za dokumenta (sa čičak trakom), kao i traka kroz koju se provlači ručka trolley torbe. Unutrašnjost torbe je podeljena na dva dela, prvi u koji staje laptop i koji je postavljenih stranica koje će zaštiti računar od udaraca i oštećenja i koji ima i dodatni prostor za dokumenta, napajanje za laptop i druge sitnice. Ostatak pruža dovoljno mesta za još toga i generalno u ovu torbu može stati baš dosta, pa samo ne treba preterati kako ne bi bila previše teška za nošenje.

Rezime

Ovaj Toploader model nam se baš svideo i radi se o veoma kvalitetnoj torbi koja je pravljena za malo zahtevnije kupce. Ima dosta prostora na raspolaganju i pored laptopa će dosta toga stati bez većih problema, Kvalitet izrade i završne obrade je veoma dobar i definitivno opravdava cenu koja inače i nije toliko visoka. Sve zajedno, ako tražite malo bolju torbu sa malo više prostora u odnosu na standardnu ponudu, ovako nešto može biti odličan izbor.

Conclusion

We do like this Toploader, it is a high quality bag made for demanding customers. There is plenty of space available so you can put many things in it beside the laptop. Build quality is very good, as the finish, and definitely justifies its price that is not so high. Altogether, if you are looking for a better bag with more space than the standard offer, something like this is a great choice.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 27€

Pin Computers ustupio: Dell Urban Toploader
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.