Dodatni NEO nula dinara prvih šest meseci

Beograd, 17. avgust 2018. – Kraj sezone godišnjih odmora se bliži i najavljuje početak nove školske godine, brojne obaveze i zahtevne troškove. Tradicionalno, pred septembar, uz kupovinu školskog pribora i udžbenika treba obnoviti garderobu i opremu da biste vašem školarcu ili studentu obezbedili sve što im je potrebno u narednim mesecima. Na listi su ujedno i redovni računi i rate koji se ne mogu odložiti, tako da je planiranje kućnog budžeta u ovom periodu poseban izazov.

Svaka ušteda u tom trenutku znači, pa je kompanija Vip mobile svim svojim postojećim postpejd korisnicima omogućila dodavanje još jednog ugovora uz NEO tarifu čija je mesečna pretplata u prvih šest meseci 0 dinara.

To znači da svi korisnici određenih postpejd usluga u Vipu imaju mogućnost da potpišu minimum još jedan NEO ugovor za koji neće plaćati mesečnu pretplatu pola godine.

Na primer, ukoliko se opredelite za NEO 4 bez telefona, nakon šest meseci ćete uštedeti 8.394 dinara. Ukoliko u isti paket uključite i mobilni telefon, uštedećete čak 14.394 dinara, što predstavlja značajnu uštedu u kućnom budžetu.

Ovu ponudu mogu da iskoriste Vip privatni korisnici postpejd tarifa, kao i usluga KućniNet, VipOnline, VipFiksni, i to više puta za nove NEO brojeve. Po isteku šest meseci korisnici plaćaju regularnu pretplatu odabrane tarife.

Više informacija o najnovijoj ponudi možete naći na zvaničnoj stranici Vip mobile.