Dosledna izvrsnost: Philipsovi monitori na izložbi ISE 2019

Beograd, 5. februar 2019. - Od 5. do 8. februara 2019. Philips Professional Display Solutions učestvuje u Integrisanim sistemima Evrope (ISE) 2019, najvećoj izložbi profesionalaca za AV i sistemsku integraciju u svetu. Posetioci su pozvani da otkriju najnovije Philipsove monitore u izložbenom i kongresnom centru Amsterdam RAI, hala 10, štand K170 / H170. Karakteristike uključuju 4-sided ekrane bez okvira, SuperWide zakrivljene ekrane, zelene inovacije, tehnologiju USB-C i još mnogo toga.

Ugodnost SuperWide formata

Jedna od najupečatljivijih karakteristika koje će posetioci primetiti među Philipsovim monitorima koji se prikazuju na ISE-u je format SuperWide 32: 9. Od prostora za prodavnice do arhitektonskih kompanija pa sve do agencija za grafički dizajn, ova vrsta prostora inspiriše maštu i osigurava potpunu udobnost korisnika tokom celog dana zahvaljujući postolju s podešavanjem visine s funkcijama za zakretanje i naginjanje kao 1800r krivom za prirodniji pregled.

Snaga dodira

Neki od Philips monitora na ekranu ISE imaju tehnologiju osetljivu na dodir. Opremljeni Projected-Capacitive (P-Cap) dodirom, oni ne samo da podržavaju do 10 bodova, već pružaju bezbrižnu upotrebu zahvaljujući naprednoj IP54 zaštiti od kontakta, vode i prašine. Ergonomska udobnost je takođe zagarantovana, budući da ovi monitori uključuju fleksibilan stalak koji korisnicima omogućava odabir visine ili ugla koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Fleksibilnost USB-C priključka

USB-C priključak je moćno, praktično rešenje dizajnirano da poveća produktivnost za današnje višenamenske, polivalentne profesionalce. Uz tanak, reverzibilni USB-C priključak za jednostavno priključivanje s jednim kablom, kao i brzu USB 3.1 tehnologiju, ovo rešenje za povezivanje korisnicima omogućuje brz i siguran prenos podataka, punjenje prenosnih računara i priključivanje perifernih uređaja direktno u monitor za deljenje datoteka, gledanje videozapisa i još mnogo toga.

Detaljniji pregled ovogodišnjih izdanja ISE-a:

499P9H –merenje ekspanzivnog 49 "(48,8"), ovaj monitor za zaustavljanje prikaza ima zakrivljeni SuperWide LCD ekran koji lako zamenjuje dva 27-inčna QHD monitora koji su jedan do drugog. Uz beskonačnu fleksibilnost formata 32:9, 499P9H uključuje široku lepezu inovativnih karakteristika za povećanu produktivnost i efikasnu višestruku obradu. To uključuje USB-C priključak za maksimalnu povezanost i brzi prenos podataka, MultiClient integrisani KVM preklopnik koji korisnicima omogućuje istovremeno upravljanje dvaju zasebnih računara i pop-up Windows HelloTM web kameru s prepoznavanjem lica koja se može lako skloniti kada se ne koristi, a korisnici uživaju u prijatnom doživljaju i celog dana, zahvaljujući ergonomskim karakteristikama.

222B9T i 172B9T – ovi profesionalni monitori imaju tehnologiju osetljivu na dodir s p- cap senzorom od 10 tačaka i pisaljkom, kao i ergonomsku udobnost koju pruža fleksibilno postolje s više položaja. Osim toga, IP54 zaštita daje profesionalcima bezbrižnost da je njihov monitor siguran od kontakta, prašine i infiltracije vode. Ovi vrlo svestrani monitori takođe imaju široku lepezu mogućnosti povezivanja, uključujući VGA, HDMI, USB 3.0 i DVI. 221B9T meri 21,5 "s TN ili IPS ekranom dok 172B9T meri 17" s TN prikazom.

241B7QGJEB – ovaj 24-inčni (23,8-inčni) Full HD LCD model nalazi se na čelu održivih inovacija. Nudi široku lepezu visokoefikasnih tehnologija za uštedu energije poput dizajna s pozadinskim osvetljenjem male snage za optimalno osvetljenje i minimalnu potrošnju, PowerSensor koji određuje prisutnost ili odsutnost korisnika putem bezopasnih infracrvenih signala i automatski smanjuje osvetljenje monitora te tehnologija LightSensor koja oseti ambijentalno svetlo i automatski podešava osvetljenje ekrana. Monitor je sastavljen od lagane, 85% reciklirane plastike nakon potrošnje s TCO Certified Edge i ne sadrži štetne tvari kao što su olovo, živa i PVC / BFR. Sve plastične delove karoserije, delove metalnog kućišta i materijale za pakovanje takođe su 100% za reciklažu.

329P9H – ovaj 31.5 ”(16: 9) monitor s povećanjem efikasnosti nudi vrhunski 4-sided frameless flat display s UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) rezolucije slike za korisnike koji zahtevaju visoke detalje i pouzdanu tačnost boja. Opremljen praktičnim integrisnim KVM prekidačem, ovaj monitor korisnicima nudi snagu i mogućnost povezivanja USB-C priključka, praktičnost i sigurnost Windows HelloTM skočne web-kamere i efikasnost uštede energije PowerSensora.