Dual-View režim rada kamere na modelima Huawei P30 i P30 Pro je sada dostupan i van Kine

Nedavnim predstavljanjem sistema EMUI 9.1 i postepenim omogućavanjem njegove verzije B153 van granica Kine, Huawei je korisnicima telefona Huawei P30 i P30 Pro ponudio korišćenje jedne od najuzbudljivijih i najinovativnijih opcija na kameri pametnog telefona: dual-view režima rada kamere.

Zahvaljujući ovoj opciji, korisnici mogu da naprave video snimke sa podeljenim ekranom, istovremenim korišćenjem primarne kamere telefona i sočiva za zumiranje, čime se na ekranu istovremeno prikazuju dve perspektive. Razvijanjem ove napredne tehnologije kamere, kroz neprekidan fokus na inovacije, Huawei svojim korisnicima pruža mogućnost da dodatno iskuse kreativne mogućnosti u okviru videografije.

Dual-view režim rada, dostupan na modelima Huawei P30 i P30 Pro, je izuzetno sposoban da proizvede neverovatne video snimke samostalno, ili u saradnji sa ostalim video opcijama kao što je AI editor. Zahvaljujući dvostrukoj perspektivi, serija Huawei P30 donosi potpuno novu funkciju na pametnim telefonima, pružajući mogućnost korisnicima da zabeleže događaje u širokom planu, kao i krupan plan neke scene u jedinstvenom i osvežavajućem izdanju.

Huawei, kroz nagrađivanu kameru serije Huawei P30, svojim korisnicima donosi funkcije fotografije i videografije profesionalnog kvaliteta. Najznačajnije opcije dual-view režima rada na modelima P30 i P30 Pro uključuju:

  • Beleženje širokog plana sa više pozadine i objekata u okruženju

  • Simultano zumiranje željenih subjekata kroz opciju podeljenog ekrana

  • Istovremeno snimanje iz dva različita ugla, panorama i krupan plan

  • Mogućnost prilagođavanja stepena zumiranja

  • Stvaranje umetničkih i kreativnih fotografija za živopisnu uspomenu na specijalne trenutke

Huawei je lider u predstavljanju tehnološki naprednih opcija kamere na globalnom tržištu i nastavlja da uvećava broj svojih korisnika širom sveta kroz novu Huawei P30 seriju, koja se odlikuje najkvalitetnijom tehnologijom. Pored dual-view režima rada u sklopu ažuriranja sistema EMUI 9.1, Huawei P30 Pro poseduje i SuperZoom sočivo koje podržava 5x optičko zumiranje, 10x hibridno zumiranje i 50x digitalno zumiranje, kao i SuperSpectrum senzor koji omogućava upijanje 40% više svetlosti za slikanje neverovatnih fotografija pri slabijem osvetljenju, uz visoku ISO vrednost od 409, 600.