Ekonomičan i pouzdan uređaj - Qnap 003-Bay NAS TS-351-4G

Ekonomičan RAID 5 NAS sa dva M2 SSD slota (PCIe Gen2 k1), i tri mesta/slota za HDD, kombinujući funkcionalnost medijskog centra sa efikasnim automatskim skladištenjem.

30% korisnika QNAP-a bira RAID 5 nizove za NAS da obezbedi veću zaštitu podataka, bolje performanse sistema i optimizovano korišćenje skladišta. TS-351-4G sa tri ležišta ne samo da vam omogućava da napravite RAID 5 niz na vašem NAS-u sa najmanje diskova, već takođe ima M.2 SSD slotove i efikasno automatsko skladištenje koje ostvaruje optimalne performanse sistema. TS-351-4G je i portal za kućnu zabavu za strimovanje i deljenje fotografija, muzike i video zapisa u vašem domu i šire. Sa minimalističkim dizajnom, TS-351-4G lako može da stane u vaš dom kao briljantan digitalni hub.

Qnap TS-351-4G

Dual-core visoke performanse

TS-351-4G je dizajniran za kućne i male kancelarije, omogućavajući vam da bez problema upravljate datotekama i uživate u multimedijalnoj zabavi, a istovremeno pruža pouzdanu zaštitu podataka. Koristi Intel Celeron J1800 dual-core 2.41 GHz procesor (burst do 2.58 GHz) i 2GB / 4GB DDR3L memorije (nadogradiv do 8GB), pruža 3.5-inčne SATA 3Gb / s i 6Gb / s ležišta za disk, i podržava AES 256-bitna enkripcija za pune NAS volumene i zajedničke fascikle, osiguravajući performanse sistema istovremeno štiteći povjerljivost osetljivih poslovnih podataka pohranjenih u NAS-u.

Qnap TS-351-4G

Elegantan izgled, efikasan protok vazduha

TS-351-4G poseduje stilski i elegantan izgled sa konceptom industrijskog dizajna koji obezbeđuje efikasan protok vazduha i bolje hlađenje, obezbeđujući nesmetano funkcionisanje čak i pod najtežim opterećenjima. 3,5-inčna hard disk instalacija bez alata omogućava lakše postavljanje i održavanje sistema, dok LED diode na prednjoj ploči pomažu u pregledu statusa sistema.

Qnap TS-351-4G

M.2 SSD-ovi za ubrzavanje keširanja ili efikasno skladištenje

TS-351-4G podržava SSD keširanje i ima dva M.2 slota koji podržavaju M.2 PCIe (Gen2 k1, do 500 MB / s) NVMe SSD-a sa 2280 form faktora (koji se prodaju odvojeno) za povećanje ukupnog radnog toka intenzivnog, IOPS-zahtevne aplikacije. Štaviše, Qtier tehnologija osnažuje TS-351-4G sa automatskim pomeranjem, što pomaže da se optimizuje efikasnost skladištenja preko M.2 SSD-ova, 2.5-inčnog SATA SSD-a i HDD-ova velikog kapaciteta sa 24-časovnim ubrzanjem. Novi Qtier 2.0 poseduje IO-svesnost koja osposobljava SSD-skladišno skladište sa rezervisanim prostorom za upravljanje kešom u realnom vremenu, uveliko uvećavajući prednosti SSD-a.

Qnap TS-351-4G

Uživajte u optimizovanoj performansi SSD-a uz dodatnu prekomernu opremu

Uz SSD cene koje su postale pristupačnije za kućne i male poslovne korisnike, nikada nije bilo bolje vreme za korišćenje SSD-ova u NAS-u da biste uživali u većim performansama, bržim sigurnosnim kopijama datoteka, jednostavnim multimedijalnim iskustvima i optimizovanim aplikacijama za virtualizaciju. Najnoviji QTS 4.3.5 još više koristi SSD funkcionalnost podržavajući softverski definisani SSD RAID dodatni over-provisioning (OP) koji vam omogućava da dodelite dodatni OP prostor od 1% do 60%, korisno za optimalne SSD brzine slučajnog pisanja i produženi vek trajanja sa višom izdržljivošću. Sada možete da koristite pristupačne potrošačke SSD-ove za TS-351-4G, podesite SSD OP i potencijalno dostignete nivoe performansi i izdržljivosti slične SSD-ovima za preduzeća.

Qnap TS-351-4G

Snimci štite vaše podatke od ransomvare-a

Snimci pomažu u zaštiti vaših podataka potpunim snimanjem stanja i metapodataka NAS sistema. Koristite Storage & Snapshots Manager ili File Station da lako upravljate snimcima i brzo vratite sistem u normalno stanje ako dođe do greške. QNAP snimci se baziraju na blokovima i samo beleže promenjene podatke. Ovo ne samo da štedi prostor za skladištenje već i skraćuje vreme potrebno za sigurnosno kopiranje i vraćanje podataka. TS-351-4G sa 4GB RAM memorije može podržati do 256 snimaka po NAS i 256 snimaka po volumenu / LUN.

Qnap TS-351-4G

Zabavite se sa svojim NAS-om!

TS-351-4G transformiše kako da uživate u fotografijama, muzici i video zapisima u vašem domu i šire. Takođe podržava 360-stepene panoramske fotografije i video zapise! Snimajte fotografije bilo kada, bilo gde i upravljajte njima sa Photo Station-om. Organizujte fotografije po folderima ili albumima i pregledajte ih u nekoliko režima. Uz moćne pametne liste za reprodukciju, sveobuhvatne funkcije pretraživanja i sučelje prilagođeno korisniku, Music Station je više nego samo muzika za vaše uši. Pametna kolekcija video stanice, napredna pretraga i funkcije lakog deljenja olakšavaju uživanje u videozapisima. Spoiler alert: čak možete uvesti video informacije iz više online baza podataka!

Qnap TS-351-4G

Uživajte u multimedijalnom iskustvu na bilo kom uređaju

Bez obzira da li pristupate medijskim datotekama na računaru ili mobilnom uređaju, možete uživati u ugodnom doživljaju reprodukcije. Možete i da povežete TS-351 direktno sa televizorom ili monitorom preko HDMI-a!

Qnap TS-351-4G

Saveti za produktivniji radni dan

TS-351-4G predstavlja najpametnije NAS rešenje za profesionalno upravljanje datotekama integrisanjem bogatih aplikacija za skladištenje, sinhronizaciju, pretraživanje i arhiviranje datoteka. Lako možete pristupiti datotekama na različitim uređajima (uključujući USB memoriju i mobilne telefone), trenutno sinhronizovati datoteke sa uređajima prijatelja ili kolega, brzo pronaći određene datoteke i automatski organizovati dokumente i medijske datoteke. TS-351-4G vam pomaže da uštedite vreme za produktivniji i efikasniji život.

Lepo zaokružena, višestruka rezerva

Aplikacija QNAP Hybrid Backup Sync centralizuje zadatke pravljenja rezervnih kopija, restauracije i sinhronizacije kako biste lako prenosili podatke uskladištene u vašem TS-351-4G na udaljene servere, USB memoriju (preko funkcije za kopiranje jednim dodirom), skladištenje u oblaku ili drugi QNAP NAS. Pomoću Qsync možete da pristupite NAS datotekama sa računara, laptopova ili mobilnih uređaja povezanih sa TS-351-4G u bilo kom trenutku. Pravljenje rezervne kopije Windows ili Mac podataka u TS-351-4G takođe je bez napora pomoću QNAP-ovog NetBak Replicator uslužnog programa ili Appleovog Time Machine.

NAS je takođe rešenje za nadzor

QNAP-ovo novo QVR Pro rešenje za nadzor vam omogućava da uredite namenski, nezavisni prostor za skladištenje podataka o nadgledanju na TS-351-4G i iskoriste prednosti upravljivosti skladištenja iz QTS-a. Sa QVR Pro, upravljanje fotoaparatom, dodeljivanje prostora za skladištenje, prikaz uživo i reprodukcija kamere je znatno pojednostavljen. Takođe možete da koristite mobilnu aplikaciju QVR Pro Client da biste pratili svoje kamere sa bilo kog mesta ili da koristite USB veb kamere kao ONVIF mrežne kamere sa aplikacijom QUSBCam2.

Zaključak

Ekonomičan, sa tri slota za male kancelarije i kućnu upotrebu. Veća protekcija podataka sa RAID 5 NAS sa dva M2 SSD slota (PCIe Gen2 k1), kombinujući funkcionalnost medijskog centra sa efikasnim automatskim skladištenjem. Pokreće ga Intel Celeron J1800 dual-core 2.41GHz sa 4GB DDR3L ram memorije koju je moguće ugrade-ovati do 8GB.

Conclusion

Cost-effective 3-bay for small offices and homes. Higher data protection with RAID 5. Two M.2 SSD slots (PCIe Gen2 x1), combining media center functionality with efficient auto-tiered storage. It uses an Intel® Celeron® J1800 dual-core 2.41 GHz processor and 4GB DDR3L memory upgradable to 8GB.

Mikro Princ

Preporučena MP cena: 54.999,99 dinara (sa zaračunatim PDV-om)