Epson proširuje svoj asortiman projektorima za pametno prezentovanje i saradnju

5. januar 2017. – Epson najavljuje nove biznis projektore koji nude upečatljive prezentacije, kako u kancelariji tako i u pokretu. Dizajnirani za manja i srednja preduzeća, EB-1795F i EB-2265U modeli pružaju efektne, Full HD prezentacije visokog kvaliteta na velikim razmerama. Oni takođe koriste prednosti interaktivnih i pametnih mogućnosti, poput kontrole pokretom i preslikavanja prikaza.

Epson

Hans Dumer, direktor, Visual Instruments, EMEAR, izjavio je: “Naši projektori koriste najnoviju tehnologiju kako bi omogućili deljenje sadržaja i impresivne True Color prezentacije do 300 inča sa Full HD rezolucijom, nešto što displeji sa flet panelima ne mogu da ponude po povoljnoj ceni. Idealni su za stvaranje modernog i privlačnog radnog okruženja, ali su i najpovoljniji način da u poslovni prostor uvedete promenjivu veličinu prikaza. Bilo da prezentuje u pokretu sa ultra-mobilnim EB-1795F ili držite moćnu prezentaciju u kancelariji pomoću modela EB-2265U, oni koji gledaju prezentaciju imaće koristi od Full HD rezolucije zbog superiornog kvaliteta prikaza i odličnih detalja. Naša 3LCD tehnologija pruža jednaku količinu izlazne svetlosti i svetlosti u boji kako bi projektovala verni prikaz boja kod sadržaja koji prikazujete.”

Epson

Prvi utisci su važni u poslovanju, a sa EB-1795F možete pružiti impresivne prezentacije koje će vam pomoći da ostavite dobar utisak, čak i kada ste van kancelarije. Njegov lagani dizajn i male dimenzije, zbog kojih će lako stati u torbu za laptop, čine ga idealnim za prestižnu klijentelu i one koji često putuju zbog posla sa potrebom da prezentuju na putu. Kao što biste i očekivali od vodećeg brenda projektora, ovaj model ima mnogo opcija koje njegovo podešavanje i korišćenje čine lakim i brzim, uključujući i automatsko ključivanje, automatsko traženje izvora, horizontalnu i vertikalnu korekciju, kontrolu veličine prikaza i NFC opciju povezivanja uređaja. Dodatno, tu su i razne opcije povezivosti, poput Wi-Fi, Wi-Di konkecije i preslikavanja prikaza, što znači da ćete lako prezentovati sa mobilnog telefona, laptopa ili čak USB diska, za tili čas. Kontrola pokretom olakšava promenu slajdova pokretom ruke, a podeljeni ekran podrazumeva da možete prezentovati sa dva izvora sadržaja u isto vreme.

EB-2265U je deo serije koja pruža veće, kvalitetnije poslovne prezentacije u korporativnim, edukativnim i okruženjima manjih i srednjih preduzeća, pružajući promenjivu veličinu prikaza do 300 inča sa Full HD rezolucijom. Podešavanje je lako zahvaljujući unapređenom fokusiranju, automatskom uključivanju, OSD podešavanjima, automatskoj korekciji razmere i podešavanju veličine prikaza, kao i raznim načinima povezivanja poput HDBaseT i Wireless LAN, dvojnog HDMI-a i preslikavanja prikaza. Povećani životni vek lampi od 10.000 časova u eko režimu čini održavanje jednostavnijim.

Preslikavanje prikaza omogućava da delite sadržaj sa samog uređaja, a Multi-PC softver za projekciju omogućava da do 50 računara bude povezano na jedan uređaj – podržavajući i Windows 10 i Mac računare. Epsonova iProjection aplikacija još više olakšava podelu sadržaja sa mobilnih uređaja u bring your own device (BYOD) okruženju. Mogućnost podeljenog prikaza omogućava prezenterima da spoje i prezentuju sa dva izvora na jednom prikazu i, baš kao EB-1795F, ovaj model ima mogućnost kontrole pokretom kako bi se slajdovi menjali pokretom ruke.

EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W i EB-1795F dostupni su na tržištu. EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W,EB-2065, EB-2055 i EB-2040 dostupni su na tržištu.