Etihad Airways predstavio novu mobilnu aplikaciju za Android telefone

Etihad ervejz, nacionalna avio-kompanija UAE, proširila je svoje digitalno prisustvo uvođenjem nove aplikacije za android mobilne telefone, koja će putnicima omogućiti da na još jednostavniji način organizuju svoja putovanja.

Nova mobilna aplikacija je jednostavna i zabavna za upotrebu, omogućuje sveobuhvatnu organizaciju putovanja i putnicima pruža informacije koje su im potrebne na način koji im odgovara. Putnici sada mogu da u potpunosti organizuju svoja putovanja putem nove aplikacije, što podrazumeva rezervaciju letova, prijavu na let (ček in), dobijanje mobilne karte za ukrcavanje (bording pasa), proveru statusa leta i pregled poena Etihad gest programa lojalnosti. U ostale funkcije spadaju: jednostavna pretraga letova, skener kreditne kartice za plaćanja, mogućnost skeniranja pasoša za prijavu na let (ček in) i unapređene mape rasporeda sedišta.

Džastin Varbi (Justin Warby), potpredsednik direktne prodaje Etihad ervejza, je izjavio: “Nova mobilna aplikacija predstavlja iskorak u okviru naše strategije inovacija, koji omogućuje pogodno i personalizovano iskustvo putovanja. Naši gosti zauzimaju centralno mesto u pogledu načina na koji razvijamo ove usluge i povratne informacije koje smo dobili od njih su bile veoma značajne za kreiranje nove aplikacije. Tehnološke inovacije će biti veoma značajne za razvoj naše delatnosti, a kao vodeća avio-kompanija, želimo da pružimo usluge koje svima pojednostavnjuju putovanja.

Avio-kompanija je nedavno predstavila iOS aplikaciju za ajfon i, u saradnji sa Aerodromom u Abu Dabiju, putnicima omogućila da se lakše snađu na Međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju korišćenjem mapa unutrašnjeg prostora. To je prvo rešenje ove vrste na Bliskom istoku, a aplikaciju je preuzeta preko 350.000 puta otkada je predstavljena u aprilu ove godine. Preko ove aplikacije je do sada obavljeno preko 25.000 rezervacija i 130.000 prijava na let (ček ina).