Evropska premijera LG SIGNATURE linije na IFA 2016

Premium proizvodi iz LG SIGNATURE linije biće predstavljeni zajedno sa umetničkim delima u prelepoj galeriji

Zvanično press saopštenje

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće po prvi put korisnicima iz Evrope svoju premium LG SIGNATURE liniju proizvoda, i to na umetničkoj izložbi na sajmu IFA 2016 u Berlinu. Galerija koja se prostire na 1.375 m² u Messe Berlinu nazvana je The Art of Essence, a kreirana je tako da dočara filozofiju dizajna proizvoda iz LG SIGNATURE linije, koje odlikuju sofisticiranost i elegancija.

Kako bi svoju premium liniju proizvoda predstavila Evropljanima na jedinstven i artističan način, kompanija LG se udružila sa etabliranim umetnicima i arhitektama. Tako su umetnička dela koja će tokom izložbe biti prikazana kao pozadina LG proizvoda, rezultat saradnje sa londonskim Jason Bruges studiom.

Međunarodno priznati Jason Bruges studio poznat je po kreiranju inovativnih instalacija i umetničkih radova. Ovaj umetnički kolektiv pažljivo je osmislio estetski prikaz suštine LG SIGNATURE proizvoda, igrajući se svetlom, pokretima i zvukom.

„Kada smo kreirali LG SIGNATURE liniju proizvoda, vodili smo se idejom i željom da istaknemo suštinu svakog proizvoda, zbog čega smo odlučili da evropska premijera bude održana u pravom u umetničkom ambijentu“, rekao je Brian Na, globalni referent za marketing kompanije LG. „Presrećni smo što ćemo u ovako jedinstvenom prostoru iskoristiti kreacije studija Jason Bruge kao pozadinu za lansiranje svog premium SIGNATURE brenda“.

Za više informacija o najnovijem LG premium brendu posetite www.LGSIGNATURE.com.