Excellence PowerBank eksterna baterija kompanije Sandberg

Excellence PowerBank 3000 je model kompanije Sandberg koji u osnovi predstavlja portabl bateriju koja može da uređaje napaja putem USB porta. Sa ovom baterijom u svom džepu možete biti sigurni da ćete imati na raspolaganju svoj mobilni telefon ili tablet ceo dan čak iako vam se baterija samog uređaja isprazni od upotrebe.

Sandberg Excellence PowerBank

Baterija je opremljena konektorima za uređaje kompanije Apple ali i microUSB konektorom koji omogućava da se napajaju i uređaji bazirani na Andoridu. Dimenzije ovog modela su 10.8x13.6x1.2 cm dok je masa 150 grama.

U pitanju je Li-Pol baterija kapaciteta 3000mAh što je više nego dovoljno da ceo dan možete da radite sa svojim uređajem. Vreme punjenja baterije preko električne mreže je četiri časa, dok ako punite preko USB porta računara potrebno vreme je 7 sati.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sandberg
  • Model: iPhone 480-06
  • Kapacitet: 3000mAh

Zaključak

U vreme kada su mobilni uređaji toliko snažni da prazne baterije veoma brzo PowerBank 3000mAh je dodatak koji morate imati uz sebe u svakom momentu. Ovaj model je dizajniran da napaja iPhone i Android uređaje i opremljen je odgovarajućim portovima koji će vam uz kapacitet baterije produžiti trajanje rada vašeg uređaja.

Conclusion

PowerBank 3000mAh is something you should always have with you. This model is designed to power the iPhone and Android devices and is equipped with the appropriate ports that will extend the capacity of the battery and provide more working time for your devices.

Zahvaljujemo se:

ComTrade Shop TC Delta City, Jurija Gagarina 16-16A, 011/3129600

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 40€

comtradeshop.com