Ftibit Blaze pametni sat sa funkcijama fitness trekera

Ftibit Blaze je jedan od najboljih pametnih satova sa integrisanim fitness funkcijama koji nudi čitav paket opcija koje omogućavaju da nadgledate svoje napredovanje kada je reč o vežbanju ali i svoje životne funkcije.

Ftibit Blaze

Ovaj pametni sat poseduje PurePulse monitor broja otkucaja srca koji pomaže da procenite svoje zamaranje prilikom vežbanja kontinualnim nadgledanjem broja otkucaja vašeg srca bez nezgodnog poveza ili uređaja koji se postavlja na grudi.

Ftibit Blaze

Sa druge strane Fitbit Blaze omogućava da ga povežete sa GPS uređajem na vašem telefonu tako da možete da pratite svoju rutu kretanja i da vidite statistiku kretanja kao i trajanje vaših aktivnosti.

Ftibit Blaze

Pametni sat nudi da odaberete opcije sportskih režima kojima se bavite kao što su trčanje, vožnja bicikla ili kardio režim koji prikazuje statistiku u realnom vremenu na ekranu. Isto tako Fitbit Blaze koristi SmartTrack funkciju da automatski prepozna i beleži vežbe za vas tako da će one biti zabeležene čak iako zaboravite da se ulogujete u program koji beleži vežbe.

Ftibit Blaze

WorkoutGolas opcija je tu da na ekranu predstavi režime svih vaših vežbi nakon što ste završili vežbanje. Nakon što ste završili set vežbi možete da proverite u okviru Fitbit aplikacije da vidite kako napredujete u odnosu na svoje nedeljne ciljeve vežbanja.

Ftibit Blaze

Specifikacije:

  • Proizvođač: Fitbit
  • Model: Blaze
  • Kategorija: pametni sat
  • Ekran: osetljiv na dodir, kolor LCD
  • Memorija: parti rezultate vežbanja sedam dana unazad iz minuta u minut

Zaključak

FitBit Blaze je odlična kombinacija dva uređaja u jednom, pametnog sata sa svim funkcijama koje on nosi i fitness trekera sa opcijama kao što su monitor nadgledanja otkucaja srca, zatim opcija kao što su ispunjenje dnevnih i nedeljnih ciljeva te beleženje vaše statistike da se vidi kako napredujete po pitanju zacrtanih ciljeva.

Conclusion

FitBit Blaze is a perfect combination of two devices in one, a smart watch with all its functions and a fitness tracker with options such as heart rate monitor, fulfillment of daily and weekly goals and recording statistics in terms of achieved goals.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 200€

winwin.rs