G-Cube Love Sleeve 15.6''

Jednostavna i vrlo kvalitetna torba za laptop računare do dijagonale od 15.6". Kao Sleeve model, nema baš puno prostora za dodatne stvari, ali to je ionako namenjeno onima koji gledaju da nose što manje, a ne što više.

Inspirisan pesmom So Happy Together, G-Cube je kreirao novu seriju periferija gde dominiraju boje i dezen karakteristični za 60te godine. U ponudi su Hope, Love i Peace modeli, a kod nas se našla Love Sleeve torba. Ovaj model spada u jednostavne Sleeve modele u koje staje samo laptop, a koje i zauzimaju minimum prostora. Ovako nešto svakako nije namenjeno onima koji vole da ponesu puno stvari sa sobom, ali će za sve ostale biti odličan izbor.

Ključne karakteristike

  • Solidan kvalitet izrade
  • Veoma povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: laptop računari do dijagonale od 15.6"
  • Dimenzije: 406 x 311 x 19mm

G-Cube Love Sleeve 15.6'' GNH-15L

Dimenzije ove torbe su 406x311x19 mm, što odgovara laptop računarima dijagonale 15.6", stim što naravno staju i manji od toga. Dezen je vrlo karakterističan i sigurno je da ćete sa ovakvom torbom biti primećeni. Kao i kod ostalih Sleeve modela, nema ručke niti kaiša za nošenje, već se nosi u ruci kao sveska. Iako se to ne može primetiti, materijal od koga je napravljena je takav da će laptopu pružiti elementarnu zaštitu od kiše, što je sjajno, ali ne treba baš biti uporan sa testiranjem pošto torba ipak nije vodootoporna. Kvalitet izrade je odličan i tu zaista nemamo nikakvih primedbi ili zamerki.

Torba se zatvara ziperom koji pokriva dve stranice: vertikalnu i horizontalnu, tako da će se laptop lako staviti unutra i izvaditi. Unutrašnjost je, sasvim očekivano, postavljena mekanim materijalom koji će zaštititi površine laptopa od oštećenja i habanja. Sama torba je lagana i ne teži više od 300g, što će najviše značiti onima koji gledaju da maksimalno smanje težinu stvari koje nose. Što se debljine torbe tiče, neće biti problema ni sa nekim malo kabastijim gaming modelima laptopova, mada gledajući dezen i finiš, ne verujemo da će se baš mnogo igrača odlučiti da nabavi baš ovu torbu.

Rezime

Sleeve modeli su popularni kod onih koji gledaju da nose što manje stvari, a Love će dodatni minimalnu težinu na laptop. Podržava 15.6" modele i pruža osnovnu zaštitu od kiše. Dezen je veoma interesantan i sigurni smo da će biti dosta onih kojima će se dopasti kako izgleda. Kako cena stvarno nije velika, možemo dati toplu preporuku.

Conclusion

Sleeve models are popular among people who do not want to carry many things around, and Love will add minimal weight to the laptop. It supports 15.6" models and provides basic rain protection. Design is interesting and there will be plenty of those who will like it. Bearing in mind the price is not high, we do recommend this model.

Preporučena cena (uključujući PDV, jul 2015.): 6.5€

Gembird d.o.o ustupio: G-Cube Love Sleeve 15.6'' GNH-15L
maloprodaja: Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284
zvanični sajt: gembird.rs