GeForce gameri spremno dočekuju Battlefield V otvorenu betu

NVIDIA je objavila najnovije Game Ready drajvere za Battlefield V otvorenu betu, koji će ujedno doneti i najbolje gameplay iskustvo u naslovima F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade i Switchblade.

Uoči lansiranja pune verzije igre Battlefield V, koje je zakazano za 19. oktobar, možete učestvovati u otvorenoj beti u kojoj vas čeka conquest mode na dve mape (Rotterdam i Arctic Fjord), kao i Grand Operations multiplayer iskustvo na Arctic Fjord mapi, u okviru koga ćemo biti u prilici da zaigramo Airborne mode prvog dana, kao i Breakthrough mode drugog. Battlefield V otvorena beta počinje 4. septembra za igrače koji su prednaručili igru, kao i Origin Access Premier, Origin Access Basic i EA Access pretplatnike. Nakon toga, beta postaje dostupna svim ostalim igračima 6. septembra. GeForce gameri na najnovije Game Ready dajvere mogu računati već od sada.

NVIDIA

Battlefield V će biti jedna od prvih igara koja će imati poboljšanja koja donosi NVIDIA RTX Real-Time Ray Tracing tehnologija, na nedavno predstavljenim GeForce RTX karticama, koje će doneti potpuno novi nivo realizma u igru koja već izgleda fantastično.

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready drajveri obezbeđuju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali performanse i PC igračima gameplay iskustvo doveli na najviši mogući nivo. Kao dodatnu proveru kvaliteta, svi Game Ready drajveri su i WHQL sertifikovani od strane Microsofta.