Gembird Bluetooth bežični zvučnik za slušanje muzike ili handsfree primenu

Od strane kompanije Gembird stiže nam Bluetooth zvučnik otporan na vodu kompaktnog portabl dizajna oznake SPK-BTOD-01-B. U pitanju je model koji je dizajniran da se savršeno uklapa sa vašim tabletom ili mobilnim telefonom, a može da se koristi i kao Bluetooth handsfree komplet.

Gembird SPK-BTOD-01-B

Povezivanje se vrši preko Bluetooth konekcije dok je opseg konekcije 10m. Zvučnik karakteriše ugrađena punjiva baterija koja može da obezbedi 400 sati rada u režimu mirovanja odnosno 12 sati rada u handsfree režimu kao i tri sata kontinualne muzičke reprodukcije.

Gembird SPK-BTOD-01-B

Za povezivanje sa uređajima koji nemaju Bluetooth čip dostupna je opcija žičnog povezivanja. Bluetooth frekventni opseg ovog sistema je od 2.4GHz do 2.48GHz dok je izlazna snaga sistema 3W. Dimenzije zvučnika su 100x80x40mm, dok je njegova masa 100grama.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Gembird
  • Model: SPK-BTOD-01
  • Frekventni opseg: 20Hz do 20kHz
  • SNR: 80

Zaključak

Idealno rešenje za one koji žele da slušaju muziku putem svojih prenosivih uređaja a ne žele da rade sa kablovima. Zvučnik karakteriše snaga od 3W i punjiva baterija pa je idealan i za one koji žele da ga koriste kao handsfree uređaj. 12 sati rada u handsfree režimu kao i 3 sata reprodukcije muzike čine ovaj model odličnim po pitanju autonomije.

Conclusion

This is the ideal solution for those who want to listen to music via portable devices and do not want to mess with cables. The 3W speaker and a rechargeable battery are ideal for those who want to use it as a hands-free device. 12 hours of work in hands-free mode and 3 hours of music playback make this model perfect when it comes to autonomy.

Zahvaljujemo se:

Gembird d.o.o, Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 9€

gembird.rs